CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ile AK Parti İl Başkanı Yunus Tever arasında “FETÖCÜ Polemiği” yaşanıyor.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, çıktığı bir TV programında; FETÖNÜN siyasi ayağında Sakarya’da belediye başkanları var, dedi.

Başkan Keleş’in bu açıklamasına, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’den jet hızıyla cevap geldi.

Başkan Tever; “Türkiye bir hukuk devletidir. Hukuk devletinin içinde emniyet, yargı ve adli birimlerinin adresleri bellidir. Ecevit Keleş,  iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Arşivine mi bakıyorsun? Kirli mutfağına mı bakıyorsun?” Diye cevap verdi.

AK Parti İl Başkanı TEVER, CHP İl Başkanı Keleş’i FETÖ iddiasında ispata davet etti.

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, elinde belge olmadan FETÖ iddiasında bulunmaz, diye düşünüyorum. Şayet elinde belge olmadan bu iddiada bulunmuşsa, hukuki ve siyasi olarak başı çok ağarır…

Ecevit Keleş’in isim vermeden yaptığı FETÖ suçlaması, tüm belediye başkanlarını töhmet altında bıraktı!

Başkan Keleş FETÖNÜN siyasi ayağında yer alan Sakarya’daki belediye başkanlarının isimlerini açıklamalıdır!

Başkan Keleş töhmet altında bıraktığı belediye başkanlarının rahatlaması için bu isimleri açıklamalıdır!

Sakarya Kamuoyunda FETÖ ile ilgili oluşan sis perdelerinin dağılması için FETÖCÜ belediye başkanlarının isimlerini başkan KELEŞ açıklamalıdır!!!

*****

Başkan Keleş, TV Programında gazetecilere dönerek, sizlerde yıllardır FETÖ ile ilgili yazıp çiziyorsunuz ve FETÖ’YÜ biliyorsunuz, dedi.

Sayın Keleş! Öbür gazetecileri bilmem, ama Hüseyin Cumalı iyi bilir!

Sayın Keleş! 16 Temmuz Perşembe günü FETÖ ile ilgili; “Fetöcülerin sesini duyuyor musun yeğen?” başlıklı bir köşe yazısı yazdım.

Köşe yazımda takvim öncesi ve takvim sonrası FETÖ’YE yardım eden belediye başkanının ismini vererek, FETÖ’YE yaptığı yardımları anlattım.

Köşe yazımda, maklube yemeğini sevenlerle sevmeyenlerin meydanlarda toplanıp, ellerinde Türk Bayraklarıyla FETÖ’YE lanetler yağdıracaklarını, Sakarya’nın her yerinde FETÖ’YÜ lanetleyen mesajlar yayınlanıp, demokrasi nöbetlerinin tutulacağını, yazdım!

Köşe yazımda, kalkışma öncesi hoca efendi diye el etek öpenler, bu gece terörist başı deyip, küfür edecek, 15 Temmuz Kalkışması öncesi FETÖ tarafından aldatılanlar, kandırılanlar, bu gece tutacakları demokrasi nöbetleriyle günah çıkaracaklar, diye yazdım!

Köşe yazımda, Kalkışma öncesi FETÖ ile kucak dansı yaparak kirlenenler, bu gece demokrasi nöbeti tutarak temizlenecekler, 15 Temmuz öncesi FETÖ’YE övgü yağdırmada yarış eden siyasetçiler bugün, inkarcılık yapacaklar, diye yazdım.

Köşe yazımda eski Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin FETÖ’YE belediyenin ve kendi imkanlarını kullandırdığını anlattım.

Ali İnci’nin, kendine ait olan daireleri FETÖ’YE verdiğini, yurt inşaatlarına beton verdiğini, kurbanlarını FETÖ ile kestiğini, çocuklarını FETÖ okullarında okuttuğunu, takvim sonrası Hendek Belediyesi tarafından FETÖ yurtlarına ruhsat verildiğini, Rasimpaşa Camii tavanına FETÖ’NÜN “Dinler arası diyalog” mesajını veren resimlerin çizildiğini, yazdım.

Köşe yazımda Ali İnci’nin FETÖ Canavarını kendi elleriyle besleyip büyüttüğünü ve o canavarı öldürmek için 15 Temmuz Milli İrade Derneğini kurduğunu, yazdım!

Gazeteci Hüseyin Cumalı köşe yazımın yayınlandığı gün, benim köşe yazımdan bir cümle cımbızlayarak, “Kucak dansı yapanlar demokrasi nöbetinde” başlığıyla haber yaparak beni Sakarya İl Protokolüne hedef gösterdi.

Hüseyin Cumalı bu haberi Ali İnci rahatlasın, diye yaptı. Hüseyin Cumalı’nın içindeki Ali İnci sevgisini iyi bilirim!!!

Benim köşe yazımın ana temasını okuyan herkes rahatlıkla anlar!

FETÖ bu ülkede bitmedi!

FETÖ toparlanmaya çalışıyor!

FETÖ, kaybettiği gücünü kazanmaya çalışıyor!

FETÖ, Devletin zayıfladığı anda tekrar ortaya çıkacaktır!

FETÖ’NÜN siyasi ayağı ortaya çıkartılmadığı sürece, FETÖ tehlikesi devam edecektir!!!

İşte bu yüzden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’in dediği doğru!

Başkan Tever, Ecevit Keleş’i iddiasını ispat etmeye davet ediyor!

FETÖ konusunda cesur olun Sayın KELEŞ!

Sayın Keleş! Elinizde belge olarak ne varsa açıklayın!

FETÖNÜN siyasi ayağında yer alan belediye başkanlarının isimlerini açıklayın!

Açıklama konusunda fazla geç kalmayın Sayın KELEŞ! Çünkü siyasette geç kalanları, halk affetmiyor!

Sakarya halkı, ”Geçti Bor’un pazarı, sür eşeğini Niğde’ye” Demeden gereğini yapın…