Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karapürçek’te yatırım ve hizmet yolculuğunu sürdürüyor.

Karapürçek’te Millet Bahçesi’nin temelini atan, Karapürçek’in eğitim hayatına büyük katkı sunacak Sosyal Gelişim Merkezi’ni (SGM) hayata geçiren Büyükşehir, şimdi ise Karapürçek’e yeni bir meydan kazandırıyor.

Mahalleli istemişti

Başkan Yusuf Alemdar, ilçede mahalle ziyareti yaptığı sırada Hocaköy'de kendisiyle sohbet eden vatandaşlar mahalledeki meydanın yetersiz olduğunu, sosyal yaşamın daha güzel şekilde süreceği bir alana ihtiyaçlarının olduğunu aktarmıştı.

1-1009

Alemdar ise ziyaret sırasında kendisinden talep edilen meydan için bürokratlarını arayarak bilgi almış ve çalışmanın yapılması için talimatlarını vermişti.

3-784

Yeni bir meydan geliyor

Bu kapsamda Büyükşehir tarafından Hocaköy’e yakışacak yeni ve modern bir meydan kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

4-772

Mahalledeki 1.600 metrekare alan içerisinde oturma alanları, çocuk oyun alanları, çeşitli bitki ve ağaçlandırma-peyzaj çalışması gerçekleştirilecek.

Çalışmalar başlıyor

İhale süreci tamamlanan yatırıma ilişkin saha çalışmaları ise kısa süre içerisinde başlayacak.

Muhabir: Haber Merkezi