Sakarya Büyükşehir Belediyesi, plan ve program dahilinde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarını Sapanca’da sürdürüyor.

Bin 500 metreye 2 bin ton asfalt

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Memnuniye Mahallesi 2. Sokak’taki bin 500 metrelik güzergâhı 2 bin ton sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin ulaşım standardı yükseltilecek, vatandaşların daha güvenli ve konforlu şekilde seyahat etmesi sağlanacak.

4-754Altyapının ardından üstyapı da yenileniyor

Geçtiğimiz yıl SASKİ marifetiyle bölgede 2 bin metrelik içme suyu hattı çalışması gerçekleştirilmiş, çevre mahallelerin temiz su ihtiyacına kalıcı çözüm sunulmuştu. Altyapı çalışmalarının ardından başlatılan asfalt çalışmasıyla bölgenin üstyapısı da güçlendiriliyor.

7-563

Sapanca’nın gündemi asfalt olacak

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, geçtiğimiz yıl Kaynarca, Söğütlü, Hendek, Pamukova ve Akyazı’da hayata geçirilen ilçe bazlı seri asfalt çalışmalarının bir benzerini Sapanca’da gerçekleştirecek. İlçenin ihtiyaç duyulan noktalarında yürütülecek çalışmalarla yollar yenilenecek, ulaşım konforu artırılacak.

Muhabir: Haber Merkezi