Büyükşehir Belediyesi Korucuk-Ofis Hattı’na tahdit edilen 9 plakanın 10 yıllığına kiralanması için 14 Haziran’da ihaleye çıkıyor. Bir araç için muhammen bedel 628 bin lira olarak belirlendi.
Büyükşehir Belediyesi, Korucuk-Ofis Hattı’na tahditi yapılan 9 yeni plakanın 10 yıllığına kiralanması için 14 Haziran’da ihaleye çıkıyor.
İhaleye katılmak isteyenler ihale şartname ve ekleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ ndan 250,00-TL karşılığında temin edebilir. İhalede bir araç için muhammen bedel 628 bin+KDV olarak belirledi.
DÖNÜŞÜMLÜ ÇALIŞACAK
Büyükşehir’den yapılan ihale duyurusunda, “ Adapazarı İlçe merkezinden dönüşümlü olarak; 1-Korucuk – Ofis Garaj, 2-Doruk/Baytur- Ofis Garaj, 3-Camili2 - Ofis Garaj hatlarında çalıştırılmak üzere UKOME kararı gereği Adapazarı İlçesi Korucuk Mahallesinde oluşturulan Minibüs hattına ilave edilecek 9 (dokuz) adet ticari M plakasının, ilgili hatta ait 3 güzergâhta dönüşümlü olarak 10 (on) yıllığına işletilmesi hususunda kiraya verilmesi ihalesi 2886 sayılı kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacaktır.
Yorumlar