Bursa’nın ana caddelerinde yaptığı düzenlemelerle ulaşımda konforu arttıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de asfaltlama ve iyileştirme hamlelerini sürdürüyor. Gürsu’daki birçok noktada çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçenin daha yaşanabilir ve tercih edilir hale geleceğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile birlikte eski Gürsu Belediye Başkanı şehit Cüneyt Yıldız’ın isminin verildiği caddede incelemelerde bulundu. 2 bin 400 metre uzunluğundaki caddede, 12 bin metre bordür, 17 bin 500 metrekare parke, bin 500 metre beton, 5 bin metreküp kazı ve 3 bin 500 metreküp alt temel çalışması başlatıldı. Yaklaşık 2 bin 900 metre uzunluğunda ve 8.5 metre genişliğinde çift şerit caddede, freze, PMT ve asfalt uygulamaları yapılacak.
Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, nüfusu 100 bine yaklaşan Gürsu ilçesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından hak ettiği hizmetleri almasından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi ile Gürsu Belediyesi’nin uyum içerisinde çalıştığını söyleyen Ödünç, bulvardaki çalışmanın da bunun güzel örneklerin biri olduğunu kaydetti.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ise, şehit Cüneyt Yıldız Caddesi’nin yenilenmesinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, destekleri sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Caddenin günden güne büyüyerek geliştiğini ve buna paralel olarak yenilemelerin de kaçınılmaz olduğunu söyleyen Işık, çalışmalar sonunda ilçe girişinin hak ettiği değere kavuşacağını belirtti.