Hendekspor sahasında puan kaybetmeye devam ediyor. Erbaaspor maçının moral bozukluğuyla Batman Petrolspor'u Hendek Atatürk Stadyumunda konuk eden Hendekspor, seyircisini üzmeye devam ediyor.

Teknik ekibin oyuna müdahalede geç kalması, gol ümidi olarak alınan Haluk Türkeri'nin sahada hayalet gibi dolaşması, kaptan Muharrem Efe'nin kolay yolu seçip, sadece arkadaşlarından topu alması ve topları olumsuz kullanması, Burak Balcı ve İlkay'ın etkisiz futbolu, Mustafa Kara'nın orta sahada yalnız kalması, Berkay'ın gole kadar bir varlık gösterememesi, Batman Petrolspor'un 3 Puanına katkı yaptı.

Batmanspor'un galibiyetine en büyük katkıyı, Teknik Sorumlu Talip Toprak verdi. Talip Toprak, sahada hiç bir varlık göstermeyen, plajda dolaşır gibi sahada dolaşan santrofor Haluk'u 76 dakika sahada tutarak, Batman Petrolspor'a yardım etti. Mustafa Şalış girdikten sonra, Hendekspor daha etkili oynadı.

SADECE HALUK MU?

90 Dakika boyunca sahada kalan, rakipten top çalamayan, fakat kolayı seçerek arkadaşlarından topu alarak yana ve sıkıştığında geriye oynayan Muharrem Efe'ye Talip hoca nasıl sabretti? Her faul atışında topun başına geçen Muharrem Efe, bütün topları etkisiz kullandı.

Hendek defansı duran toplarda etkisiz kaldı. Defansın arkasına atılan toplar, tehlike yarattı.

Batman Petrolspor yenilmeyecek bir takım değil. Bugün Hendekspor 3 puan yada en az 1 puan kazanabilirdi. Kim ne derse desin Talip Hoca, sahada etkili değil. Futbolcuların üzerindeki etkiside kaybolmuş. Disiplin yok. Sarı kart görme işine bile bir çözüm bulamadı. Yenilen golde elle yapılan müdahale sonrası Hakkı sarı kart gördü. Kullanılan serbest vuruş sonunda top, fillere gitti.Futbolcular Talip hoca'yı dinlemiyor ya da ona inanmıyorlar.

Yönetim, bilet fiyatlarını 10 TL'ye düşürdü, fakat tiribünler boştu. Talip hoca ve yönetim el ele vererek, Hendekspor'u uçurumun kenarına getirdiler. Takıma inancı kalmayan seyirci, tiribüne gelmiyor. Bal Liginde 6-7 bin kişiye oynayan Hendekspor, 3. Ligde 1000 kişiye oynuyor. Bugün maç sonrası tiribünlerden istifa sesleri yükseldi. İstifa seslerine kulüp başkanı A.K sosyal medya üzerinden cevap verdi.

ÇOBAN KİM? SIĞIR KİM?

Maç sonrası Hendekspor Kulübü Başkanı A.K, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; " Bir köyde çoban değişecekse, buna köylü karar verir. Sığırlar değil!" Diye mesaj verdi.

Bu mesaj, Hendekspor Kulüp başkanına yakışmadı. Aynaya bakıp kendi hatalarını görmeyenler, Hendekspor seyircisini sığır, kendilerini de çoban olarak göremezler!

Çam sakızı çoban armağanı puanları rakiplere hediye eden sizsiniz!

Başkan Turgut Babaoğlu sayesinde çoban kulübesinde, padişah rüyası gören sizsiniz!

İstifa seslerini yükselten seyirciler, sığır! Öylemi…

Sizin bu tavırlarınız yüzünden teknik kadro ve futbolcular güç alıyor. Sizin yapmış olduğunuz, "şartlar ne olursa olsun Talip hocanın arkasındayız" açıklaması bu takımı bugünlere getirdi. Bence siz çobanlığınızı bir gözden geçirin. Böyle giderse güdeceğiniz bir sürünüz olmayacak(!)haberiniz olsun beyler………