Sakaryaspor, ne ismine ne de mazisine hiç de yakışmayan bir sezon başlangıcı yaptı. 3 maç, 1 puan. Geçen sezon 4 maçta 4 puanla teknik direktör Ahmet Yıldırım gönderilmişti.    

                55. dakikada Uşakspor 2-1 öne geçiyor, geride kalan 38 dakika Sakaryaspor gol bulamıyor. 90 +3’te güç bela beraberlik yakalanıyor ve Sakaryaspor bu beraberliğe seviniyor. Vah vah vah!

                Geçen yılın en istikrarlı savunması 3 maçta kalesinde 6 gol görüyor. Acaba, yönetimdekilerin birbirlerine söylevleri takıma mı yansıyor acaba… Takımdaki heyecan sanki kaybolmuşa benziyor. Berk İsmail’in yokluğu son derece hissediliyor, Serkan Odabaşoğlu geçen sezon görüntüsünden çok uzakta. Takıma yeni katılanlardan Nuri Fatih Aydın yakın zamanda bu ekibin en faydalı orta saha oyuncusu ‘ben olurum’ sinyalini veriyor.

                Ancak, oyun içinde skor olarak geriye düşündüğünde, sahada yönetimi ele alacak ve takımı ateşleyecek bir lider oyuncuya kesinlikle ihtiyaç var. Mevcut kadrodan böyle birinin bulunması son derece elzemdir.

                İki seyircisiz iç saha maçı daha var. Sakaryaspor’un önümüzdeki Tuzla deplâsmanı ve iç saha maçlarında puan kaybına tahammülü kalmadı artık.

                Yönetim de içindeki huzursuzluk yaratacak söylemleri bırakıp, takım üzerindeki güvenilir etkisini hissettirmesi gereklidir. Buna mecburdurlar ayrıca.

                GÜVENİLİR YÖNETİM,

                GÜVENİLİR TAKIM YARATIR.

                Bu, futbolun değişmez kuralıdır.