Deplasman da aldığı galibiyetin getirdiği özgüven ile maça iyi başlayan Sakaryaspor oyunun ilk bölümünde yakaladığı fırsatları değerlendirememenin sıkıntısını ilk yarının sonları bazı futbolcularda oluştuğunu sandığım acelecilik telaş ve zaman baskısının getirdiği psikolojik nedenlerden final pasları ve gol vuruşlarında yetersiz kaldıklarını gördüm.. Defansif yönden rakibin bir korneri ve bir iki hızlı hücum girişiminde yapılan pozisyon hataları dışında disiplin olarak iyi görüntüdeydiler..

İkinci yarı taraftarın da devreye girmesi ile oyunun insiyatifini ele geçirmelerine rağmen rakibin soğukkanlı ve ne yaptıklarını bilen oyun anlayışı karşısında bu üstünlük uzun sürmedi .. Ön liberoların pozisyon hataları birçok bölümde orta sahayı rakibe vermelerine neden oldu ..

Yine de pozisyon olarak Sakaryaspor rakibine karşı birçok pozisyona girdi ancak dediğim gibi kaygı endişe güven duygusu eksikliğinden kaynaklandığını sandığım psikolojik nedenler bu pozisyonların skora yansımamasına neden oldu .. Biraz takım olarak modifikasyon eksiklikleri , bireysel olarak orta saha oyuncularının kapalı defansa karşı penatrasyon eksikliklerini gözlemledim ..

Daha bazı şeylerin yerine oturması için zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. ilerleyen haftalarda futbolcuların bu maçtan aldıkları dersle aynı hataları yapmayarak üstüne koyacağına inanıyorum ... onlarda bu potansiyel görünüyor , ancak tabiki öncelik onların istemeleri daha çok çalışıp sorumluluk almaları şartıyla.