Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürlüğü, önemli bir konuğu ağırladı. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Bölge Müdürü Atakan Çelik’i makamında ziyaret etti.

Atakan Çelik: "Hemşehrimizi Ağırlamaktan Memnuniyet Duyduk"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Atakan Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti Sakarya İl Başkanı, kıymetli hemşehrimiz Sayın Yunus Tever’i Bölge Müdürlüğümüzde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri, samimi sohbetleri ve değerli değerlendirmeleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

Yunus Tever’den Başarı Dileği

Ziyaretin ardından bir teşekkür mesajı paylaşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Bölge Müdürü Çelik’e misafirperverliği için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi:

"Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü, kıymetli hemşehrimiz Atakan Çelik’e misafirperverliği ve ilgisi için teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum."

H I Mi N Y N Wk A A G Slq

Muhabir: Hüsameddin Acar