İlk yarıda deplasmanda 3-0 yenildiğimiz Bandırma maçındaydım, bordolu taraftarların“Sakarya kümeye” tezahüratıyla dalgaya vurulduk..

Bunun Sakarya’sı vardı, unutuldu ancak tatangalar unutmaz!.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla Bandırmaspor taraftarına Sakarya’ya giriş yasağı gelince “Bordomuz yeter” pankartıyla damarımıza basan Bandırmaspor ektiğini biçti, lideri deviren tek golümüzü Okan Eken attı..

Bandırmaspor beraberliğe gelmişti, umduğunu değil, bulduğunu yedi..

Bandırmaspor maçında Sakaryaspor’a desteğe koşan taraftarlara teşekkür ederek başlamak istiyorum, tebrikler Şaban Yıldırım..

Golsüz biten ilk yarı sonrası Sinan Özkan’ın yerine Okan Eken’i sahaya sürerek forvette Berk İsmail’in yalnızlığını bitiren Şaban hoca aynı zamanda Bandırmaspor’u teknik anlamda bitirdi..

Korkunun ecele faydası yoktu..

Mutlak galibiyet inancıyla mücade etmemizin en önemli etkeni sanıyorum ki Bandırmaspor’un sahaya “Bordomuz yeter” pankartıyla çıkmasıydı..

Maçta ilk tehlikeyi Sakaryaspor dakikalar 3’ü gösterirken kalesinde yaşadı, 45’te Berk İsmail iki kere vurdu, olmadı, işte o dakika;

Dk. 45+3 Onur Eriş’in ortasını Berk İsmail kafayla kaleye gönderdi, kaleciden dönen topu bir daha kaleye çeviren Berk İsmail bu kez direği geçemedi..

0-0 biten ilk yarının ardından şu dakikaya dikkatlerinizi çekmek istiyorum..

Dk. 50 Sakaryaspor atağında soldan Canberk’in ortasına Okan Eken kafayı vurdu, kaleciden dönen topa bu kez Abdülaziz vurdu, yine kaleci çıkardı, Berk İsmail 6 pas gerisinde önünde bulduğu topu kötü bir vuruşla üstten auta yolladı..

45’te Berk İsmail iki kez vurdu, olmadı..

50’de sırasıyla Okan Eken, Abdülaziz Solmaz ve Berk İsmail aynı pozisyonda 3 kere vurdu, yine olmadı..

Tek vuruş lazımdı, Bandırma’ya..

80’le 90 arasında yerden kalkmadılar, lidere yakışmadı!.

“Ayağa kalkın adam gibi oynayın” desekte iki puan gidiyordu..

O kadar duraklama oldu, maçın hakemi Şeref Taştan 4 dakika uzattı, şoktayız..

90+3.. Canberk rakibinden çaldığı topu soldan ortaya kesti, bu sezon ilk kez şans bulan Okan Eken kafayla topu köşeye bıraktı, Bandırmaspor tuş..

3 gün önce uzatma dakikalarının sonunda Sivas Belediyespor’dan gol yiyen Sakaryaspor bu kez uzatma dakikalarının sonunda lideri avladı..

Demek ki avlamak isteyen denk getiriyor!.

Kaldı ki 9 tane beraberliğimiz var, yeter artık..

Devre arasında Sakaryaspor’a o kadar çok gelen giden oldu ki..

Golcü Okan maç sonunda duygularını bizimle paylaşırken ben sandım ki Sivas’ta 90+4’te orta sahada boş topu eliyle önüne alan ve Sivas’ın golünü hazırlayan Okan Eken ancak Burak Can Kut’muş..

Burak Can Kut dün 18’de yoktu, büyük umutlarla alınan Rıdvan Bingöl’ün varlığını unuttuk ve dedim ki; ne kadar geniş kadromuz olmuş, yetişemiyoruz..

Lider’i yakalamak umuduyla..

Olmadı play-off

SANTRA HARİCİ

Bana öyle bir ders verdin ki

Hayal kurarken bile haddimi biliyorum