58 İlde Kuralar Tamamlandı: 213 Bin Konut Hak Sahibini Buldu

Bakan Murat Kurum, bugüne kadar yürütülen çalışmaların meyvelerini vermeye devam ettiğini belirterek, konut üretimindeki son rakamları paylaştı. Adım adım ilerlediklerini vurgulayan Kurum, şu ana kadar 58 farklı ilde toplam 213 bin 451 konutun kura çekim işlemlerinin başarıyla tamamlandığını ifade etti.

Sakarya'da Bu Hafta Büyük Gün: 11 İl İçin Tarih Verildi

Haftalık planlama dahilinde Sakaryalı vatandaşları heyecanlandıran haber de Bakan Kurum'dan geldi. Bu hafta içerisinde Sakarya ile birlikte toplam 11 ilde daha kura maratonu devam edecek. Bakan Kurum, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Adım adım ilerliyoruz. Bugüne kadar 58 ilde 213 bin 451 konutumuzun kurasını tamamladık. Bu hafta Sakarya'nın da aralarında bulunduğu 11 ilimizde daha 98 bin 839 ailemiz yuva heyecanı yaşayacak. Türkiye Yüzyılı, yuvalarla yükseliyor."

"Türkiye Yüzyılı Yuvalarla Yükseliyor"

Bakanlığın konut seferberliğinin hız kesmeden süreceğini işaret eden Kurum, projelerin temel amacının her vatandaşın güvenli ve huzurlu bir yuvaya sahip olması olduğunu belirtti. "Türkiye Yüzyılı" vizyonu doğrultusunda inşa edilen konutların, hak sahiplerine en kısa sürede teslim edilmesi hedefleniyor.

H B Lx Q Gy Wc A A R Zp

Muhabir: Haber Merkezi