Dengesi Kaybederek Zemine Düştü
Olay, Akyazı ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatın ikinci katında çalışma yürüten M.A. (44), henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek boşluğa düştü.
M.A.’nın sert bir şekilde zemine çakıldığını gören mesai arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hastaneye Sevk Edildi: Durumu Ciddi
Olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, talihsiz işçinin vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan M.A., ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Buradaki tetkiklerin ardından hayati tehlikesinin bulunduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu anlaşılan yaralı işçi, daha kapsamlı bir tedavi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH)’ne sevk edildi.
Soruşturma Başlatıldı
Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği inşaat alanında incelemelerde bulunurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.





