İroni Yapıyorum, Yani Alay Ediyorum Zanneteyin, Tam Da Olanı Söylüyorum. Abd, Nato İle Beraber Yaptığı En Başrılı Operasyon Afganistan Da Yapıldı.

Siz ABD nin Afganistana Neden Girdiğini Zannediyorsunuz? Afgan Kardeşlerimizi Sovyet Zulmünden Kurtaralım, Ekonomisini, Sosyal Hayatını Düzeltelim, Eğitelim, Okutalım, Bilimde Teknolojide İlerlesinler, Huzur Ve Güven İçin De Yaşasınlar Diye’mi Girdiler? Tabiki Hayır. Tam Da Bu Günkü Tablonun Oluşması İçin Girdiler.

Bugünkü Tablo, Bir Vahşet Tablosudur. İslam Dini Adına, Bütün İnsani Değerleri Ayaklar Altına Alan, En Vahşi Cinayetleri İşleyen, Kadına Dünya’ da ki En Büyük Zulmü Yapan, Kendi Gibi Düşünmeyen, Yaşamayan Herkesi Düşman Adeden, İslamı Terör Dini Olarak Dünyanın Gözüne Sokan Bir Anlayışın Temsilcileri Afganistan’a Hâkim Olmuştur. Bırakın İnsan Haklarını, Demokrasiyi, Hakkı Hukuku, Hakiki Müslümanların Bile, Bu Ülkede Yeri Yoktur.

Bütün Dünya Televizyonları, Sosyal Medya Arçları, Bu Ülkede Yaşanan Vahşeti Gözler Önüne Sermektedir. Dünya Kamuoyunun Nezdinde İslm Eşittir Terör Ve Vahşet Algısı Yaratılmıştır.

İşte Arzu Edilen Sonuçta Buydu. Afganistan’ı Bir Labarotuar Gibi Kullandılar. Talibanı Kurduran, El Kaideyi Destekleyen Amerikadır. Hedeflerine Ulaştıktan Sonra Aniden Ülkeyi Terk Ettiler. Kimse Yenildiler, Bu Sonuçu Öngöremediler Demesin. Irak, Libya, Yemen, Suriye Gibi Bu Ülkede Yıllarca Kan, Gözyaşı Ve Kardeş Kavgasının Merkezi Olacak.

Afganistanın Geleceğinde Uyuşturucu Ticareti, Kadın Ticareti, Terör İhracı, Ülke Kaynaklarının Peşkeş Çekilmesi, Yolsuzluk, Hukuksuzluk Cehalet, Cinayet Gibi Ne Kadar Karanlık Uygulama Varsa, Görülecektir. Bütün Bunları İslamın Arkasına Gizlenerek Yapacaklar. İnsan Dini Olarak Özetlenecek İslamın, Bütün Bunlarla Yakından Uzaktan Alakası Yoktur. Bu Nedenle Talibanın Müslümanlıkla İlgisi Yoktur. Eğer Olduğunu İddia Edenler Varsa, Benim Ülkemde Böyle Bir Düzenin Kurulması İçin Bekleyip Vakit Kaybetmesinler. Özledikleri Rejim Afganistan Da Kuruldu Derhal İltica Edebilirler.

Bir Siyasi Partinin Lideri, Taliban’la Bizim Dini Anlayışımızın Farlı Olmadığını Beyan Etti. Bizim Derken Herhalde Benim Diyecekti. Dili Sürçmüş Olacak. Bu İfade Ülkenin Hangi Rejime Sürüklenmek İstendiğinin Açık Beyanıdır, Görmeyen Gözlerin, Duymayan Kulakların, Görmesi Ve Duyması İçin Daha Ne Söylemesi Lazım Acaba?

İşte Tam Bu Nedenlelerle ABD Afganistan Da Başarılı Bir Operasyon Yapmıştır. Bu Bölgede’ki En Büyük Müttefiki De Maalesef Bu Liderdir. ABD İle Kavgalı Görüntüsüne Bakmayın. En Üçük Destekcisi Olan Doğulu Partinin, Cıa Ajanı Lideriyle Beraber, Büyük Ortadoğu Projesine Emin Adımlarla Yürümekteler. Ben Bazılarının Dini Ve Vatanı Olduğuna Bir Türlü İnanamıyorum. İslamın Ve Vatanın Simgesi Yeşildir. Onların Yeşille İlgilerinin Yalnızca Doların Yeşili Olduğunu Düşünüyorum.

Bütün Bu Hesapları Bozacak Güç Türk Milletidir. Tarihe Dönüp Bakarlarsa Nasıl Bir Yanlışın İçin De Olduklarını Göreceklerdir. İslamın Da, İnsanın Da Aydınlık Yüzü Türklerdir. Dünya Var Oldukca Tük Milleti Var Olacak Ve Bütün Karanlık Oyunları Bozacaktır.

Günler Dileğiyle….