Süleyman Demirel: Silahsız Kuvvetler Komutanı gibi emirler yağdırdı. Refah-Yol hükümetini devirdi. DYP’yi böldü. Sadece Yavuz Donat’ın ziyaret ettiği Güniz Sokaktaki evinde komplo teorileri üretiyorken vefat etti.

Mesut Yılmaz: Sekiz yıllık kesintisiz eğitimin yılmaz savunucusu ve T.C.nin ilk ve tek sanık başbakanı olarak Yüce Divanda yargılandı. Halktan ve siyasetten tasdikname alarak tarih oldu.

Fadime Şahin: Skandalların aranan kadın starı idi. Rolünü çok iyi oynadı ve alacağını aldı. Estetik ameliyatı yaptırıp, yurtdışında yaşadığı söyleniyor.

Tansu Çiller: Cumhuriyet tarihinin ilk kadın başbakanı. Hızlı yükselişi, tecrübesizliği ile 54.Refah-Yol hükümetinin düşüşünde üst düzey katkıda bulundu. Partisini sandığa gömerek genel başkanlığını da kaybetti. Şimdi çocukları ile tatilde.

Ali Kalkancı: Dış görüntüsü ile Müslüman rolünü oynarken, sahtekar hoca tiplemesiyle servise sunuldu. Eşinin tesettürlü resimleri moda evlerine ilham verirken, bir yıl sonra her nedense tesettürden vazgeçti.

Çevik Bir: Cumhurbaşkanı olma hevesi ile Genel Kurmayı dinlemeyip Sincan’da tanklarla balans ayarı yaptı. 28 Şubattan sonra ilk on yılın senaryosunu yazdı. R.T.Erdoğan’ın danışmanı olarak rolünü devam ettiriyor.

Erol Özkasnak: Ordunun haberlerini kartel medyasına aktaran dönemin ispiyoncusuydu. T.C.nin başbakanına kafa tutacak kadar ileri gitmişti. Terfi uğruna yapmayacağı yoktu. Görevini yaptı ve sonra çöpe atıldı.

Hikmet Uluğbay: 55. Hükümetin Milli Eğitim bakanı olarak MGK kararlarını hayata geçirmeyi şeref bildi. Mesleki eğitimin canına okudu. 28 Şubattan sonra intihara teşebbüs edip, dilini parçaladı. Sessiz bir şekilde hayatını sürdürüyor.

Reha Muhtar: Basının yargısız infazcısı rolünü icra ediyordu. Gerçek Müslümanları karalayıp, sahte hocaları zirveye çıkarıyordu.

Kemal Gürüz: Dönemin YÖK başkanıydı. Milyonlarca öğrencinin hayatını kararttı. Meslek liselerinin önünü kesti. İlahiyat fakültelerine dahi kız öğrencilerin derslere başörtüsü ile girmesini yasakladı.

Nurettin Şirin: Kudüs Günü programı nedeniyle tutuklanıp, 7 yıl hapis yattı. Düşünce özgürlüğü alanında bir sembol oldu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Yasak olmayan şiiri okudu ve hayatı değişti. Belediye başkanlığını kaybetti, hapis yattı. Milli Görüş ve Adil Düzenden vazgeçti. 28 Şubatın EN KARLISI çıktı, milletin tepkisini oya dönüştürdü.

VATANDAŞ: İktidara getirdiği 54. Hükümete sahip çıkamadı, medyanın dolduruluşuna geldi. Milli Görüş gömleğini çıkaranları ve değişenleri seçtiler. Neticede yaşadığı krizlerle belini doğrultmaya çalışıyor.

Ve Savunan Adam Prof. Dr. NECMETTİN ERBAKAN: Her şeye rağmen direndi. IMF ile anlaşma yapmadı, rantiyecinin hortumlarını kesti ve fakir fukaranın yüzünü güldürdü. Denk bütçe yaptı, yeni vergi getirmedi, zam yapmadı. Karşılıksız para basmadı. Çekiç Gücün görevine son verdi. Memura yıllık %130 zam yaptı. Erdemli vatandaşlarca hayır ile yad ediliyor. Allah rahmet etsin…