Sevgili dostlar Corona bizi eve kapattı. Dört duvar arasında eşofmanla yaşamayı öğretti. Kabeyi, camileri, işyerlerimizi kapattırdı. Gram bile gelmeyen bir virüs tüm dünyayı dize getirdi. Allah işi olmayan, yiyecek ekmeği olmayanların yardımcısı olsun.

Aslında bugün 23 Nisan ile ilgili birkaç kelam yazmak istiyorum CORONA ile ilgili bilahare çok şeyler yazacağım. Dağarcığım öylesine dolu ki kitap yazabilirim.  Hele bir muayene ve maske maceralarım var ki inanın iki cilt kitap yazarım.

Sabah haberleri okurken FATİH TEZCAN denilen ne çocuğu olduğu belli olmayan pisliğin twitlerini okudum. Girdim internete kimdir bu şerefsiz vatan haini araştırdım.

Namlı FETÖŞ lerden hatta bazı büyüklerimiz gibi ağlarken kasetleri de var. Sabıka kayıtlarında çocuk kaçırma, tehdit, yaralama, resmi evrakta sahtecilik dahil her halt var.

Bu cibilliyetsiz İşgal edilen bir ülkenin subayı, düşmana mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, farklı şehirlerde Paralel Meclis kuruyor birde Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir diyor. Bu subay işbirlikçidir. Diyor Atatürk için.

FETÖ ile karıştırmış AK olayım diye yalakalıktan İT olmuş. Cidden bunların bu ruh halinden tiksiniyorum artık. Fesli Kadir vardı ya hani Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız tüm erkan methiyeler düzüyordu. Kurtuluş Savaşını Keşke Yunan kazansaydı diyen Vatan Haini. Bu gün nerde biliyormusunuz?  Mezarda ve mezarına ne olmuş? Sıçıyorlar diye Korumaya almışlar. Bu millet cahildir, kanaatkardır ama bu millet bir uyanırsa vah halinize o zaman.

Kısa ömrü savaşlar ve hastalıkla geçen ve buna rağmen 100 yıldır yıkamadıkları Türkiye Cumhuriyetini kuran, 100 yıldır kullanıp son günlerde satıp har vurup harman savurduğumuz milli yatırımları burada saymaya kalksam sayamayacağım yüzlerce fabrika, demiryolu vb. birçok yatırım yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk e işte bu pislik hakaret ediyor. Üstelik bu ilk de değil. Arkasında kimler var ki bu pislik rahatça konuşuyor ve pislik atıyor. Cumhur Başkanına ve bazı muhteremler hakkında en ufak kelam eden hemen içeri alınıyor. Bu şerefsiz nasıl elini kolunu sallayıp geziyor.

Ayyaş dediğiniz bu adamın yaptıklarını tüm Dünya kabul etmiş. Dünya Lideri seçilmiş bizim yobazlar bir türlü kabullenemiyor. Düşünün bakalım Türk Tarih Kurumu( Bugün öğrendiğime göre bu kurum başına da Meşhur Tecavüzcü Ensar Vakfı Yöneticisi tanmış) Türk Dil Kurumu, ( hangi ülkede var dünyada dil inkılabı yapan Lider), Türk Hava Kurumu ( Dünyanın en büyük uçak Fabrikasını kurmuşuz. Nasıl entrikalarla kapatıldığını bilahare yazacağım) hangi ülkede var ve kimin aklına gelmiş. Birde bu kurumların içinde bulunduğu durumu düşünün.

Yüce Meclisin 100. Kuruluş Yıldönümü idi dün. Ne yazık ki 100. yıl da evlerimize kapatıldık. Ama Balkonlarda inanılmaz coşku vardı. 18 yıllık iktidar erkanı yine bildiğimiz gibi. Bütün Milli Bayramlarda olduğu gibi ya hastalanırlar yada katil Suud kralına madalya taktıkları için resmi törenlere gelemezler. Bazen de en büyük Atatürkçü onlar olur. Resmi törene gitmezler PKK, PYD yi davul zurnalarla uğurlarlar. Türkiye Cumhuriyetinin düşmanı PKK lı Şivan Perver ile düet yaparlar.

Ne yaparsanız yapın bu millete hem dini, hem milli bayramları unutturamayacak tarihimizi karanlıklara gömemeyeceksiniz.