Dört ay önce yapılan genel kurulda “Transferi açamam” dediği için Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den veto yiyen Cumhur Genç “Ben başkan olsaydım Dilaver kalırdı” derken İbrahim Nalbant transferi açacağını söylemişti, daha önemli..

11 Temmuz’da transferi açacağını söyleyen İbrahim Nalbant’ın peşine takılmak ne kadar doğruysa transferin açılmasıyla birlikte yapılan 18 takviye o kadar yanlış ancak ayrıntı aşağıda gizli..

Yanlışlar transferi açarak büyük iş başaran İbrahim Nalbant’ı bitirdi..

Sakaryaspor’da genel kurulun yapılacağı 6 Kasım öncesi başkanlığı vekaleten yürüten Hüdaverdi Bahadır deplasmanda kazanılan Niğde maçının primlerini ödeyeceğini açıkladı, Cumhur Genç Sakarya’da Şansal Büyüka ile buluştu..

Şimdiden iki adayımız oldu, Vatan’a Sakarya’ya hayırlı olsun..

HÜDAVERDİ BAHADIR KİMDİR?

İbrahim Nalbant’ın istifası sonrası başkandan sonra 400 bin TL bağışla en çok para veren yönetici olduğu için yönetim kurulu kararıyla başkanlığa getirilen Hüdaverdi Bahadır geçen hafta genel kurul tarihini 6-13 Kasım olarak açıklamış, Niğde deplasmanında gösterdiği büyük özveriyle başkanlığa aday olacağının sinyalini vermişti..

Niğde maçının primlerini Vanspor FK maçına kadar ödeyeceğini açıklayan Bahadır Niğde’de basınla ve taraftarlarla da yakından ilgilenmiş, maç sonunda taraftarlarla ve tribün liderleriyle omuz omuza objektiflere gülümsemişti..

Hendek’te gönüllere girdi, hedef Sakarya..

CUMHUR GENÇ NE YAPIYOR?

İbrahim Nalbant Bülent Uygun’u arkasına alarak seçilmişti, genel kurula doğru başkanlığa adaylığını açıklayacağı tahmin edilen geçen senenin Başkanvekili Cumhur Genç önceki gün Sakaryalı ünlü televizyoncu Şansal Büyüka ile buluştu, destek istedi..

Liste hazırlıkları yaptığı kesinleşen Genç’e eski başkanlardan Halit Evin’in de destek vermeye hazır olduğu öğrenildi..

İbrahim Nalbant döneminin Futbol Şube Sorumlusu Erkan Sezgin’in de aday olabileceği spor hattımıza yansıdı, dün kamuoyu ile paylaştık..

6-13 Kasım’a Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin uzaktan bakacağını tahmin ediyorum..

Karışmayacaktır, inanıyorum..

Başka adaylarda çıkacaktır çünkü yolun zor kısmını İbrahim Nalbant yürüdü, şimdi yorgan döşek yatıyor..

Dört maç seyircisiz oynamıştır, tribün geliri sıfır..

Giden yönetim suya sabuna 10 milyon harcamıştır, Sakaryaspor’a sezon sonuna kadar ödenmesi gereken para 6 milyondur, yarısı 2 ay sonra BMC’den geliyor!.

Diğer yarısının takımın alacağı sonuçlara göre tribünden gelmesi muhtemeldir..

Dolayısıyla 13 Kasım’da nurtopu gibi bir yönetimimiz olacak..

Ancak Sakaryaspor takımı kartopu gibi!.

Sezon başında kırmızı kart hastalığımız vardı, devamında sakatlanmak moda..

Sakaryaspor teknik patronu Suat Kaya benim gibi düşünmese bile rakamlar yalan söylemez, oyuncularımız yürürken sakatlanıyor..

Geçen sene bu zamanlar ilk 10 maçta forma giyen oyuncu sayısı 14, bu sezon ilk 10 maçta forma giyen oyuncu sayısı 31..

3 takıma tekabül ediyor ancak 3 takımın da kalecisi Oğuz!..

Kim bunlar?

Oğuz Çalışkan, Canberk, Özgür, Abdülaziz, Taşkın, Berk İsmail, Ahmet Furkan, Okan Baydemir, Umut Sözen, Berkaycan, Bekir, Serkan, Yaser, Aydın Yılmaz, Orkun Dervişler, Zeki Korkmaz, Denis Taşkesen, Nuri Fatih, Furkan Parsak, Hacı Ömer, Alpaslan Demir, Yusuf Kaan, Kaan Kırcı, Cihat Aktaş, Ali Fırat, Ferit Erişçi, Erdican Şehit, Tuğrul Cem, Furkan Karabaş, Görkem Şimşek, Ümit Yasin..

Böyle bir sayıya Türkiye liglerinde hiçbir takım ulaşamamıştır ve bu bir rekordur..

SANTRA HARİCİ

Rüyaları gerçekleştirmenin

en kısa yolu uyanmaktır