Sayın sporseverler önce maçın önüne geçen hakemleri yazmak istiyorum.

   Sakaryalı futbolseverler maçın Trabzon bölgesi hakemlerine etmedik küfür bırakmadılar.

    Niye bu hakemler küfür yiyorlar? Küfre bende çok karşıyım ama adaletli maç yönetseler küfür yerine alkışlarla sahayı terk ederler bunu da Sakaryaspor taraftarları yapar.

    Öyle kötü bir maç yönettiler ki akıllara durgunluk verir. Sakaryaspor’un attığı gol nizami kaleciye şarj yok. Avantaj kuralını uygulayamadılar Sakaryaspor’un penaltısını vermediler, yan hakemle ofsaytları kaçırdılar, neticesinde çooook kötü bir maç yönettiler. 

      Bu hakemlere gözlemci yüksek puan vermezse ne derseniz deyin bana! İnşallah bundan sonraki maçlarımızda dürüst adaletli hakemleri görmek istiyoruz.  Diyeceksiniz hakemler maça tesir etti mi?  Bence yüzde yüz etti. Kimse inkar edemez ama çok üzülmeye de gerek yok.

    Türkiye’nin ve Avrupa’nın en gözde hakemimiz Cüneyt Çakır bile Karabük maçında Yasin’in golünü veriyor sonrasında Yasin’i çağırıp elinle mi gol attın soruyor. Türkiye’deki hakemler formsuz arkadaş. Bu yılda bol bol hakem hatalarıyla ligler bitecek.

Gelelim maça nasıl oynadık

     Deplasmanda Adliyespor’a farklı yenilmesine rağmen Sakaryaspor taraftarlarının inadına gelip soğuk bir kış günü tribünleri doldurdu. Sahaya büyük bir destekle çıkan Yeşil Siyahlılar maçın ilk devresinde Bergama kalesinde etkili olamadı.

     Net denilecek 2-3 pozisyondan başka yok, oysa ev sahibi en az 10 pozisyon yakalaması lazımdı. Kalecimiz Hüseyin’e de defansa fazla iş düşmedi ancak bir pozisyonda İlyas’ı kaçırdılar ve golü yediler.

    Sakaryaspor devreyi yenik kaparken ilk devre sadece Fatih  Fikret ve Erçağ’ın dışında çok koşan mücadele veren futbolcu görmedim.  Yazık yazık.. Hocası Tuncay Şanlı ama oraya yakışacak bir oyuncusu bile yoktu.

     Sakaryaspor Bergama önünde devreyi yenik kapaması beni ve taraftarları üzdü. Bütün ümitler Tuncay Şanlı’nın ikinci yarı için taktikleri ile maçı çevirmemiz yönündeydi..

İkinci yarıda ilk yarıdan farksızdı

   Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor biraz toparlandı.  Sağlı sollu ataklar ile rakip kalede gol ararken Bergama net 2 gol kaçırdı ki pozisyonlar saç baş yolunacak cinstendi.

    Konuk ekip 10 kişi kalınca da bizim kalede net gol pozisyonları yakaladı ancak Allah’tan beceriksizdiler ve boş kale yerine topu dışarı attılar.

    Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Tuncay hoca değişiklikler yaptı ve bu değişiklerle maç biraz hızlandı. Ardından Coşkun ile eşitlik sağlandı. Bu dakikadan sonra Kaleci Süleyman’ı geçemeyen Sakaryaspor evinde Bergama’ya takılınca liderle arasındaki puan farkı 8 çıktı.

   Sezon başında ve devre arasında bunca para ile kurulan bu kadronun aldığı bu puanlar ve bu futbol Tuncay Şanlı ve ekibine hiç mi hiç yakışmıyor…

    Gönül ister ki Sakaryasporumuz bir üst lige çıksın fakat gidişat hiç iyi değil.

    İnşallah Düzyurt’u yeneriz. Olası bir kötü sonuç alınırsa Şampiyonluğu bırak Play-Off’u bile zora sokarız. Sonrasını düşünmek bile istemiyorum çünkü yandı o zaman keten helvası..

 Bakalım bundan sonraki haftalarda neler olacak hep birlikte görelim..