Sakaryaspor, İsmail Ertekin görev aldıktan sonra her geçen hafta daha iyi görüntü veriyor. Dün Kastamonu karşısında takım olarak hep beraber oynayan, mücadele eden bir çaba içerisinde oldular.

            36 dakikada skor 2-0 oldu ilk önce Zahit daha sonra da Berk İsmail’in 30 metre çaprazdan harika serbest vuruşundan 2 farkı yakaladılar.

            Tribünleri de goller geliyor geliyor beklentisine yönlendirdiler. Ancak Kastamonuspor’u da iyi mücadele eden, gol arayan, maçı bırakmayan bir takım olarak izledik. Bu haftaya kadar gelen takımların içinde en iyisi bence Kastamonuspor’du.

            Sakaryaspor, üçüncü golü bulacak pozisyonlar yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Futbol böyle ir oyun, fırsatları harcadığında rakip bir gol atıp farkı 1’e indirdiğinde takım olarak da, tribün olarak da sıkıntı yaşarsın.

            Sakaryaspor, bu kritik dakikaları iyi kontrol edip skoru korumasını çok iyi başardı. Futbol, her zaman seyirci ile güzel. Dolu tribünlerin coşkusu takımın iyi oyunuyla bütünleşince seyir zevkine doyum olmuyor. Takım olarak iyi bir ritim yakalandı. Bundan sonra da böyle devam edeceğe benziyor. Ligin ilk devresini lider bitireceği umutları çok yüksek.

            Bayrampaşa’dan üç puanla dönüp, Samsun’u burada yendin mi işlem tamam. İsmail Ertekin ve talabelerinden haklı olarak beklenti bu…