1.AYAK: Kazandığı yarışla dikkatleri üzerine çeken ve koşunun tesadüf olmadığını kanıtlamak için adeta piste çıkacak olan GIFTED başta düşünülmeli. TİJİWARE nihayet kazandı. Bakalım bu kez bunu sürekliliğe bağlayabilecek mi! EMPIRE SON, İSMİHAN, MAGIC BULLET ve VOLTA da burada ayırt etmeden yazmamız gereken isimler.

2.AYAK: Her ne kadar rakiplerine oranla ağır kilo altında koşacak olsa da düzlükle beraber öne düşüp alacağı avansı aynaya kadar korumak isteyecek olan ATEŞBİBİ bunu başarabilecek isim olarak karşımızda duruyor. Üst üste kazandığı yarışlarıyla formunu ispatlayan BALLIKIZ en ciddi rakibi. MİRA MİRA, ESTİGEÇTİ ve BEYZAYAR da göz ardı edilmemeli.

3.AYAK: Çok daha sert rakipler arasında şans arayan fakat aradığını da bulamayan ZILLION bugün için kendi grubuna dönmüş görünüyor. Bir aksilik olmazsa kazanan olacaktır diyor günün de bankosu olarak öneriyorum. 4.AYAK: Çok zorlu yarışla karşı karşıyayız. RIVER GIRL, ROYAL GIRL ve BLUE VICTORY üçlüsü her ne kadar rakiplerine oranla bir adım önde görünüyor olsalar da MAKAMBO, KRALSIN ve DIRTY GIRL de ihmal edilmemelidir.

5.AYAK: Kısa aradan sonra yarış gören ve bu kez çok daha nefesli çıkacağı yarışında düzlük yarışı yapması halinde çok şanslı olabileceğin düşündüğüm ERAYHAN ile süratli gitmesi halinde koşunun sonlarında kendini gösterecek olan AKSAKAL ikilisini ayırt etmeyelim. 6.AYAK: Günün son koşusunda PIN WHELL ile ZÜHAL ikilisini birbirinden ayırt edemiyorum.

Herkese bol şanslar...

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (4-2-1-3-5-9) (1-5-4-2-3) (6) (4-7-1-2-3-5) (1-4) (9-12)