1.AYAK: Bir yarış evvel bu pistte kazanan BALDAĞI, uzun mesafeye uyum sağlarsa bu kez de aynayı önde geçebilir. Bu tarz mesafelerde söz sahibi olabileceğini belli eden FERHAL ve sıkı bir hazırlık devresi geçiren ASİ KIRTAY favorinin öncelikli rakipleridir. Sürpriz arayanlar İMHAN, GÜLDİDEM, TİRAJE ve VEGOOL’ü sırasıyla dikkate alabilir.

2.AYAK: İstikrarlı performansıyla göz dolduran SON HATIRAN, son yarışını kolay kazanabilecekken aynada kaybetti. Bu kez çok daha hazır gireceği mücadelede ağır kilolu KARAZEYTİN için sert rakip olacaktır. Bu iki ismin eksik koşması durumunda BABAEMİR ve KADİRKAAN’dan biri devreye girebilir.Dereceli galoplarıyla dikkatimi çeken NURAĞA’ya dikkat edelim

3.AYAK: Beğenilen hazırlıklarının yanı sıra jokey tercihleriyle ön plana çıkan RED REBEL ve CLARK KENT arasındaki mücadelede az hata yapan potalar.

4.AYAK: Bu yarışı için ciddi bir hazırlık dönemine tabi tutulan YOU NEVER KNOW, etkili binicisiyle kazanmasını beklediğim taydır. Günün en güvenilir ismi olarak banko öneriyorum.

5.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünen ÇİRKİN KRAL ve SEVDEGÖR arasında bir mücadele bekliyorum. Nispeten daha tecrübesiz rakiplerinden iyi yarış çıkartabilecekleri inancıyla 2 tayı yazıp bu ayağı geçebiliriz. 6.AYAK: Bütçe olarak ölçülü bir biçimde buraya getirdiğim kurgumda, zorlu geçmeye aday kalabalık Handikap-17 mücadelede at elemenin yanlış olacağını düşünüyorum. Büyük bomba beklediğim yarışı ‘HEPSİ’ yazıp rahat izleyelim.

Herkese bol şanslar... PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (2-4-5-6-7-8-10) (9-2-3-4-6) (3-4) (5) (4-10) (HEPSİ)