1.AYAK: Yarış yaşamlarına bu ko- şuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek olan 3 yaşlı Arap taylarının ayaklarının düz basmasını diler kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesini temenni ederim. Özellikle son yaptığı 1000/1.08.7 - 400/26 HÇ dereceli işinde dikkat çeken ZEBERCET öncelikle şans verdiğim taydır. Yine uzun süredir yaptığı hazırlıklarında kazanacak duruma gelen ŞENALPHAN, grubun en pişkin tayı olarak göze batan İLTEBER ve SÜPER TURBO daha sonraki ihtimaller.

2.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak da birbirlerine yakın olan LIAR, CERENSEL, BIG DANCE ve QUEEN LEONESSA dörtlüsünü ayırım yapmadan kuponlarımıza birlikte işaretleyelim.

3.AYAK: Burada sentetik ve çim pistte arka arkaya kazanırken ne denli formda olduğunu kanıtlayan HERAKLES, sınıf değiştirmiş yapısıyla favori olmayı hak ediyor. Sıkı işlerle hazırlanan PARPALİ, ağır kiloya rağmen kalite isim ADINI SEN KOY ve RODOSTO en az favori kadar iddialı olabilecek isimlerdir.

4.AYAK: Uzun aradan sonra koştu- ğu yarışında nefes yönünden etkilenen PIANO SONATA, daha iyi hazırlandığı koşuda kazan olmasını beklediğim isimdir. Formlarını artıran OĞLUM BERAT ve VICTORY IS OURS öncelikli rakipleridir. Aradan gelecek olsa da uzun süredir bu yarışına hazırlanan FINESSE ile ZAFER ATEŞİ sürpriz adaylarım.

5.AYAK: İlk sınavına dereceli galoplarla hazırlanan YOLKIRAN’ın kariyerine birincilikle başlamasını bekliyor banko öneriyorum.

6.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünüme sahip HONEY RYDER, KING OF ROCK, ASLAN KOÇUM ve CHICAGO sırasıyla şans verdiğim safkanlar. Herkese bol şanslar...

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (10-8-3-7) (1-2-6-4) (7-4-1-2) (6-2-4-5-7) (10) (8-3-7-1)