Salı gecesi Bursa’da oynanan Karagümrük maçı gösterdi ki, bu Sakaryaspor takımını taraftar gözünde büyütmüş! Öyle ya… 90 dakika boyunca maçı alacak hırs ve istekte gözükemediler bir türlü.

Orta alan oyuncuları maçın genelinde çok kötü performans sergilediler. Rakip takım kaptanı Erkan Zengin sahanın her yerinde adeta “harman dalı” oynayarak sergilediği futbolla takımını yönetti ve maçı alan adam oldu. Şaban hoca maçtan önce “Erkan Zengin’i marke etmeyin” mi dedi? Bir rakip bu kadar mı serbest bırakılır? Eyyy Sakaryasporlu orta saha oyuncuları bu hata ve sorumsuzluk sizindir. Maçı bir kez de banttan izleyin de halinizi görün.

Kendisini klas futbolcu zannedenlere de bir hatırlatmada bulunayım; lig maratonunda kazanırsın, kazanırsın arada bir yenilgi alırsın. Alınan yenilgiyi ileriki maçlarda telafi edersin. Ancak böyle final maçları hayati önem taşır. Klas futbolcu, büyük futbolcu böyle finallerde belli olur. Bana o maçlarda çok daha fazla lazımsın kardeşim. İşte Salı gecesi Bursa’da öyle biri vardı. Tüm stattakilere ve TV başında maçı izleyenlere öyle bir futbol dersi verdi ki herkesin alkışını aldı.

Sakaryasporlu futbolcular; Erkan Zengin’in finaldeki oyuna koyduğu ağırlık ve takımını yönlendirmesi umarım size iyi bir ders olur.

Bu sene de geçmiş olsun.

İyi günler ileride inşallah.

Şu anda en iyi dileğimiz bu olacaktır.