Sakaryaspor Nazilli engelini de aştı. Recep Yazıcı hocalığındaki Ege temsilcisi 6 puanda kaldı. Buraya bir puan parolasıyla gelen siyah beyazlılar puansız dönmek zorunda kaldı. Konum itibariyle sevimli bir yerleşim yeridir Nazilli. Depremden sonra 7 yıl Aydın’da kaldığım için iyi bilirim. Adapazarı’nın gözümde tüttüğü zamanlar orasını küçük Adapazarı’na benzetir hasret giderirdim. Neyse. Ege’nin mütevazı temsilcisi 25 kişilik stadın nereden baksan 15 bin seyirci önünde oynanan gece maçında eminin çok zorlandı. Hem seyircimizden hem de bizden yana. Siyah Beyazlılar 1 puan için geldikleri ve bol bol yatmalarından anladık. E, bu kadar da yatılmaz ki. Gerçi biz daha çok yatanları da gördük de. Yenemiyorsan yenilme taktiği tutmadı. 17 puana ulaşan Sakaryaspor bu galibiyetle bir basamak yukarı çıkıp 5. liğe yükselirken, geçen hafta 2-2 beraber kaldık diye kıyamet koparılan Şanlıurfaspor lider oldu. He, yenseydik kötü mü olurdu diyenlere bu başlıktan değil köşe yazısı yerli film çıkar diyerek kameralarımızı maça çevirelim.

ÖZDEMİR TECRÜBESİ

yarıda Ramazan Çevik altı pastan atamadı. Atamadı ama gitmesi istenen HOCA OLUYOR. Nasıl oluyor ? Atamayan oyuncu lakin, gitmesi istenen hoca. Nasıl olacak bu iş ? “Altı pastan topu dürtemeyen futbolcu, ayağının içi, dışı, yanı, topuğu, ucu, altı, belki de kıpırdamadan durup çarpsa gol olacak pozisyonda atamayanın suçu yok ama, bir hafta boyunca çalıştır, kafa yor, hazırla, taktik, teknik, konuş, dert dinle, pışpışla vs. çırpınan hoca gitsin” öyle mi ? Yok ya. İkinci yarıda Mahir kafayla topu ağlara gömse hepten rahatlayacağız. Bu kaçanlarla maç bitse. Manşetler hazır. “HOCA TOPUN AĞZINDA” Ha ha ha. Daha çok gülersin. Sen altı pastan atama, boş kaleye atama, nerede duracağını, nereye koşacağını nerede zıplayacağını hesaplama veya yapama, ama BU BERABERLİĞİN SORUMLUSU HOCADIR DE.HOCA GİTSİN DE. Hadi be.

COŞ-KUN YIL–MAZ

Konuk takıma katı defans çözüm anlayışı olmadı. Tecrübeli Özdemir ‘in oyuna aldığı “Pır Pır Fatih” oyuna büyük hareket getirdi. Doğru bir dokunuştu. Boyuna boşsuna bakarak Fatih’i yetersiz bulan futbol ulemaları (!) bu arkadaşın performansı karşısında utandı mı acaba. Sağ taraf makine gibi işledi. “Solda Yasir oyuna müthiş katkı verdi” İlk yarıda Ferhat Yazgan iyi bindirmeler yaptı. “Talha özellikle ikinci yarıda tam bir maestro gibiydi. Attığı uzak ve yakın paslar isabetli ve etkiliydi. Oyunu zorlayan paslardı. Yalandan boş yan paslar değildi” Bu takımın golcüsü “COŞ-KUN YIL-MAZ” Aynı Bu anonsu golden sonra duyduk. İki kere iki dört. İkinci yarıda oyuna giren Coşkun 75.’te rakibi hepten dinlendirdi. Yorulan Nazilli defansını bir yumrukta çökertti. Tecrübesini, farkını, varını ve yoğunu ortaya koydu. Beykan…Bu takımın beyefendisi olmak onun elinde. Klas gole söz yok. Sen at, bizde şapka çok. Hayat veren öpücük herkesi büyük moral verdi. 90 da geldi ama sanki 1. dakikada gelmiş gibi herkese iyi geldi. Allah’ta seni sevindirsin. Maçtan önce sosyal medyada “Kariyeri Belli Tecrübesi Belli, O Futbolcularına İnanıyor, Futbolcular Da Ona İnanırsa, Sakaryaspor Kazanır, Futbolcular Kazanırız, Şehir Kazanır, Biz Kazanırız,Sen Zoru Seversin, Yaparsın ,Sen Adapazar'lısın, diye yazmıştım. Kazandık” Sağolasın Adapazarı. Teşekkürler çocuklar. Ellerine sağlık Osman hocam. Puslu havada av zor olur hocam. Devam hocam devam.