Sapanca Öz-Kum Tesisleri’nde göl kenarındaki açık havada gerçekleştirilen düğün törenine katılan davetlileri Balcı ve Karakaş Aileleritek tek kapıda ‘Hoş gendiniz’ diyerek karşıladılar. Her ikisi de avukat olan Ebru ve Aytaç çiftinin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlurekor sayılacak şahitler huzurunda gerçekleştirdi.

Eski bakanlarımızdan Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, eski bakanlardan Nevzat Ercan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, YÖK Yüksek İstişare Kurul Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Yahya Toplu, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik veKonyalıişadamlarından Şükrü Doğan’ın şahitliğinde gerçekleşen nikah töreni alkışlarla son buldu.

Başkan Toçoğlu’nunnikah defterini teslim ettiği eski Bakan Fikri Işık, genç çifte mutluluklar dilediğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, sizlerden vatana millete hayırlı uğurlu 3 çocuk bekliyoruz. Ve cüzdanı da daha iyi saklayacağı için hanım kızımıza teslim ediyorum” sözleriyle verdi.

Takı töreni ile devam eden düğün geç saatlere kadar sürerken, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, eski Sendikacı-İşadamıEnver Toçoğlu, Bakanlık Tütün Kurulu Üyesi Bülent Çaycı, esnaf ve iş dünyasıyla,Türkiye’nin dört bir yanından ve Sakarya’dan bir çok oda başkan ve yöneticileri, sendika başkan ve yöneticileri ile her iki ailenin yakınları genç çifti bu mutlu anlarında yalnız bırakmadılar.

Editör: TE Bilişim