Yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı sunan Müge Anlı, yaz aylarında ATV ekranlarında Güven Bana isimli yarışmayı sunmaya başladı. Güven Bana'nın dün akşam ekrana gelen 2. bölümünde duygusal anlar yaşandı.

32 yaşındaki İzmitli Avukat Onur Burak Büyüksökmen ve pazarcılık yapan Mevlüt Akın, yarışmada rakip oldu. Yakınlarının butona basarak parayı almaları yönündeki telkinlere rağmen iki yarışmacı da birbirine güvendi. Pazarcı Mevlüt'ün de, arkadaşlarının bütün baskılarına rağmen, "Ben sözümden dönmem, sonuna kadar gideceğim, ona güveniyorum" demesi herkesi duygulandırdı.

Yarışmacılar final sorusuna kadar geldi. Her iki rakip de butona basmayacaklarını söyledi. Ancak Avukat Büyüksökmen, her ikisinin de eli boş dönmesini istemediği için yüzleşme esnasında rakibine, butona basması işaretini verdi. Büyüksökmen'in iki defa butona basmasını söylemesi üzerine ise Mevlüt Akın 45 bin TL'ye geldiğinde butona basarak parayı aldı.

Kararı sonrasında gözyaşlarına hakim olamayan Mevlüt Akın "Para kazandığım için değil, abi olarak gördüğüm kişinin bana yaptığı jest için duygulandım" dedi. İzmitli Avukat Onur Burak Büyüksökmen ise "Mevlüt'e faydalı olmak için elimden geleni yaptım. Onun kazanması gerekirdi o yüzden çok mutluyum" dedi. Birbirlerini hiç tanımadan sonuna kadar güvenen bu ikili geceye damga vurdu.

Editör: TE Bilişim