Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular odası "Ustalar ve Kalfalar" birlik ve beraberliğin kuvvet kazanması için Coffeemenia'da Esnaf Bayramını kutladı.

Ustalar mutlu oldu

Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular odası Başkanı İbrahim Çokluk ve yönetimi, Ferizli Odası Başkanı Bahattin Paşalı, Serdivan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Gürcan Yenigün ve oda nın Usta Üyeler; Şevket Dolgun, Refik Yolcu, Halil Gürkaş, İbrahim Asrak, Hasan Kar, Ali Aşık, Cemalettin Tekin, Mehmet Muti, İlhan Salman, Mustafa Bakkaloğlu, Mustafa Bulut, Ahmet Soğuk, Nazmi Işık, Huriye Böltük, Necmi Akbnaş Coffeemenia'da Ahilik Haftasının ilk günün de "Ustalar ve Kalfalar" ı birlik ve beraberlik kahvaltısında buluştu. Neşe içerisinde gerçekleşen organizasyonda güzel dakikalar yaşandı. Mesleklerin ustaları oda yöneticilerine kendilerini unutmamış olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Çoklu, teşekkür etti

Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular odası Başkanı İbrahim Çokluk kahvaltıya katılan odalarının Ustalarına ve onların yetiştirdikleri kalfalarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim