Kalitesiyle ve donanımlı kadrolarıyla yeni eğitim ve öğretim yıl için hazırlıklarını tamamlayan Özel Şahin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi‘nde, pilav günü etkinliği düzenlendi. Mezunların ve öğretmenlerin buluşup hasret giderdiği etkinlik, okulun Adapazarı Maltepe Mahallesi’ndeki kampüsünde gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan Okul Müdürü İbrahim Kızılkaya, geniş ailelerinin büyük birer parçası olan mezunlarla yeniden bir araya gelip hasret gidermekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. 

“Meslek ve üniversite kazandıran okul” sloganıyla sağlık sektörüne büyük katkı sunan ve mezunlarını iş hayatına hazırlayan Özel Şahin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde, tüm mezunların davetli olduğu programa çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Buluşmada eski anılar, itiraflar ve neşeli anlar yaşandı.

Mezunların buluşmaya Türkiye’nin dört bir yanından katıldıklarını ifade eden Müdür Yardımcısı Serdar Gül, buluşmayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Mezun öğrencilerimizin bir kısmı yoğun bakımlarda, acil servislerde, ameliyathanelerde, geriatride, cerrahi ve diğer servislerde şifa dağıtıyorlar. Bir kısmı ise kariyer peşinde… Kendi hayatlarını kurmuşlar artık. En önemlisi, hepsinin gözünde merhameti gördük, azmi gördük, çok mutlu olduk.”

Okul Müdürü İbrahim Kızılkaya, Şahin Sağlık Meslek Lisesinin bir ferdi olan herkesle büyük bir aile olduklarını anlattı ve şöyle konuştu: 

”Şahin Sağlık Meslek Lisesi’nin eğitimde ve sosyal hayatta gösterdiği özen kalitemizin bir parçası olmuştur. Biz öğrencilerimize, mezunlarımızla, eğitimcilerimizle büyük bir aileyiz. Her zaman büyük bir kenetlenme içindeyiz. Mezunlar buluşması ve pilav günü etkinliğimiz; birlik ve beraberliğimizin devamına, kaynaşmamıza ve hasret gidermemize vesile oldu. Tüm mezunlarımıza teşekkür ediyor ve hayatlarında başarılar diliyorum."

Editör: TE Bilişim