Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları Kent Park buluşması ile devam etti. Binlerce Sakaryalı parka kurulan gönül sofralarına misafir oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Recep Uncuoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, muhtarlar da programda yerini aldı.

Kadir Gecesi
Başkan Toçoğlu beraberinde Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Aydın ile kardeşlik sofralarına misafir olan Sakaryalıların Kadir Gecelerini tebrik etti. İstanbul Piyalepaşa Camii İmamı İshak Danış Kur’anı Kerim tilaveti gönül kapılarını aralarken; vatandaşlar dualar ederek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşadı. Okunan ezan sonrası ise hep birlikte oruç açıldı.

Hayırlı Bayramlar
A Haber Canlı yayınına katılarak, tüm Türkiye’nin Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan Toçoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Programa katılımlarından dolayı Sakaryalılara da teşekkür eden Başkan Toçoğlu, “Şimdiden Ramazan Bayramınızı da tebrik etmek istiyorum. Kardeşliğimiz daim olsun. Allah kabul etsin” diye konuştu. İftarın ardından sahneye çıkan Hayali Seçkin Bayramoğlu ise, miniklere eğlence dolu meddah hikâyeleri anlatarak keyifli bir akşam geçirmelerine vesile oldu.
s

Editör: TE Bilişim