Ozanlar Ortaokulu 6-F sınıf öğretmeni Cihat Küçükarslan eşliğinde öğrenciler Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek ve askere moral verebilmek için Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Açmış oldukları Türk Bayrağı ile ‘En Büyük Asker Bizim Asker’ tezahüratları ile nizamiyeden giriş yapan öğrencileri, Sakarya İl Jandarma Komutanı J. Albay Cengiz Yiğit kapıda karşılayarak bizzat ilgilendi. Öğrenciler adına temsilen bir konuşma yapan Arda Genç, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiklerini belirterek, “Bizler yaşça küçüğüz ama vatanımız için çocuklar ne yapması gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Afrin’de teröristlere karşı çatışan asker ağabeylerimize buradan dualarımızı gönderiyoruz. Biliyoruz ki çocukların duası kabul olur. Allah’ım tüm Mehmetçiklerimizi korusun, vatanımızın, devletimizin, bayrağımızın ve dinimizin düşmanlarını yok etsin. Afrin’de görev yapan askerlerimize destek amaçlı bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bizden bir talebiniz olursa öğrenciler olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız” dedi.

Albay Cengiz Yiğit’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böylesi bir günde yapılan bu ziyaret bizlere güç ve kuvvet vermiştir. Bizler burada görevimizin en iyisini yapmaya çalışıyorken, sizlerde size düşen öğrencilik görevinizi en iyi şekilde yaparak ileride devletimize katkıda bulunacaksınız. Devletini en çok seven işini en iyi yapandır” diye konuştu.

Öğrenciler J.Albay Cengiz Yiğit’e bir buket gül takdim ederken komutanda kendilerini çeşitli hediyeler takdim ederek uğurladı.

Kaynak: iha