Nagihan ile Cevdet Mete çiftçinin güzeller güzeli kızı Esra ile Hanife ile Nejdet Tekin çiftinin yakışıklı oğulları Gürkan görkemli bir törenle mutluluğa yelken açtılar. Genç çiftin düğünleri şehir eşrafını buluştururken, gelin ve damadın pistte sergiledikleri zeybek performansı davetlilerden büyük alkış aldı.

Mete ailesi ile Tekin ailesinin mutluluğuna ortak olmak için şehir eşrafı adeta birbiriyle yarıştı. Ferizli’de ki Meteler Tarım Ürünleri Tesisleri’nde gerçekleşen düğün törenine AK Parti Eski Milletvekili Ayhan Sefer Üstün başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. STK temsilcileri ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde Mete ve Tekin aileleri misafirleriyle yakından ilgilendi.

Görkemli düğün töreni genç çiftin pistte zeybek oynamasıyla başladı. Gençlerin eşlik ettiği zeybek resitali görülmeye değerdi. Cevdet Mete mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken, davetliler ise unutulmaz bir gece yaşattıkları ile Mete ve Tekin ailesine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim