Ferizli Belediyesi Halep’e yardım kampanyasını sürdürüyor. Tüm ülkemizde olduğu gibi Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Ferizlililer ellerinden gelen yardımı yapmaya devam ediyor. Bu seferki yardımın amacı ise ihtiyaç sahibi Halepli çocuklara yönelikti.

Ferizli Belediyesi tarafından organize edilen Halepli çocuklara yardım kampanyasında muhtarlar, esnaflar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar belediyenin çağrısına duyarlılık gösterdiler. Ferizlili vatandaşların katkısıyla Halep için toplanan çocuk bezi, çocuk maması, çocuk elbisesi, bebe bisküvisi, ıslak mendil ve peçete ağırlıklı gıda ve giyim malzemeleri Halep’e yollanmak için hazır hale getirildi. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk toplanan yardım malzemelerini yerinde görerek bir takım açıklamalarda bulundu.

Başkan Soğuk, ‘’yaklaşık iki aydır şer odakları tarafından kadın, yaşlı, çoluk, çocuk demeden dünya kamuoyunun gözü önünde Halep’te insanlık dışı bir katliam yapılıyor. Şu zorlu kış günlerinde çocukların çoğu yetim ve öksüz kaldı. İhtiyaçları çok büyük ve bizlerden acil yardım bekliyorlar. Ferizli halkımız o yardım sever yaklaşımını bir kez daha göstererek çağrımıza duyarlılık gösterdi. Bir hafta önce yolladığımız unların ardından bugünde Ferizli halkımızın katkılarıyla hazırladığımız çocuk giyim, gıda ve ihtiyaç malzemelerimizi hazır hale getirdik. Buradan Halep’te yaşanan bu insanlık dramına sessiz kalmayıp, o çocuklar bizlerin çocukları da olabilirdi duygusuyla yaklaşıp yardım elini uzatan tüm İlçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum, ‘’ dedi.

Editör: TE Bilişim