Agora Alışveriş Merkezi ‘nde Rekabet Başlıyor!

Agora Alışveriş Merkezi, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Agora 2’li Briç Turnuvası ile zeka ve rekabet severleri tekrardan buluşturmaya hazırlanıyor. Kral oyunu olarak anılan ‘Briç Oyunu’nun 1870’lerde başlayan rekabeti, 9 Aralık Pazar günü Agora 2’li Briç Turnuvası’nda devam edecek. Saat 12.00’da başlayacak olan senyör, bayan, genel, mix ve genç kategorinde düzenlenecek karşılaşmaların çekişmeli geçmesi bekleniyor. Daha önce 3 kategoride düzenlenen turnuva bu kez 5 kategoride gerçekleşecek. Turnuva kayıtları ise Türkiye Briç Federasyonu adresinden yapılmaktadır.

Strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme, yaratıcılık, ileriyi görme, planlama ve sabır, karar verme, takım olma, rekabet gibi tutum ve davranışların geliştirilmesine imkân sağlayan briç katılımcılara heyecanlı ve keyifli dakikalar yaşatacak. Turnuvanın finalinde yarım, çeyrek, gram altının yarı sıra birinci çiftlere kupa ve Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan mağazaların hediye ve hediye çekleri verilecektir.

Agora Alışveriş Merkezi, tüm briç severleri ve briç sporuna merakı olanları 9 Aralık Pazar günü gerçekleşecek Agora 2’li Briç Turnuvası’na davet ediyor.

Editör: TE Bilişim