Başkan Kazan ile birlikte Genel Sekreter Av. Fatih Birkan, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert'in de hazır bulunduğu ziyarette Baro’nun küçük misafirlerine çeşitli sürprizleri vardı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam bir şölen havasında yaşayan öğrenciler çocuk şarkıları eşliğinde palyaçolarla birlikte dans ettiler, oyunlar oynadılar ve minik ikramlarla hoşça vakit geçirdiler.

Sakarya Barosunda artık bir 23 Nisan geleneği haline gelen Baro Başkanlığı makamına bu yıl Şahin Okullarından 2. sınıf öğrencisi Ahmet Salim ve Küçük Şeyler Anaokulu”ndan ise Ahmet Yiğit oturdu.

 

KEŞKE SİZLER YÖNETSEYDİNİZ

Büyük hayaller içindeki küçük çocukların barış, kardeşlik, huzur, özgürlük, doğa ve hayvan sevgisi mesajlarını dinleyen ve bir süre onlarla sohbet eden Başkan Kazan “Keşke ülkemizi şu an bu güzel düşünceler ve tertemiz kalplerle sizler yönetseydiniz." dedi.

 

MİNNETTARIZ

Günün anlam ve önemine de değinen Başkan Kazan bu günün büyük küçük hepimizin bayramı olduğunu ifade ederek “dünyada hiçbir ülkede eşi benzeri olmayan bir bayramı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgiyle saygıyla anıyoruz, O’na minnettarız” dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Hediyeler, ikramlar, şarkılar ve oyunlar eşliğinde hoşça vakit geçiren çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm coşkusu ve ruhuyla yaşadılar.

Başkan Kazan'a çiçek takdim eden minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde bu özel gün için teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim