Serdivan Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği meslek edindirme kurslarının Kuruçeşme Mahallesi’ndeki yılsonu sergisinde  kursiyerler misafirlere yöresel lezzetlerin yanı sıra Boşnak mutfağına özgü Boşnak Böreği de ikram etti. 
Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışına,  Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Sakarya Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir ve dernek üyeleri de katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Mustafa İsen, bir eğitimci olarak kursa devam etme noktasında en önemli faktörün kursu sevmek olduğunu ifade ederek, “Kursiyerlerin bu kursu ne kadar sevdikleri, verdikleri emekten belli. Ne mutlu ki bize artık sadece temizlik ve yolla uğraşan belediyelerimiz yok. Böylesi önemli kültürel ve sosyal çalışmalara imza atan belediyelerimiz var" diye konuştu. Mustafa İsen ayrıca bu tarz kursların bireylerin sosyalleşmesi adına bir merkez görevi de gördüğünü söyledi.
Kursun ilgi odağı ise 68 yaşındaki Şerife Çiçek oldu. Ödemiş İpeğinden yaptığı çalışmayı iki gözlük takarak tamamladığını söyleyen Çiçek, öğrenmenin ve üretmenin yaşı olmadığını, önemli olanın insanın içindeki azim olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim