Eğitim, Spor, Yerel Yönetimler camialarının büyük ilgi gösterdiği geceye; Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Adapazarı Belediyesi BaşkanYardımcısı Rıdvan Sezer, Söğütlü Belediyesi BaşkanYardımcısı Sami Aydın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vedat Tezbiten ve Sedat Aydın, Bosna Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Behiye Çark, Atatürk İlkokulu Müdürü Müdür Turan, Aykut Yiğit Ortaokulu Müdürü Muhterem Altın, Gazeteci Cevdet Güngör ile öğretmenler ve veliler katıldı.
Muhteşem geçen dayanışma gecesinin açılış konuşmasını yapan Atatürk İlkokulu Müdür Başyardımcısı ve Kulüp Başkanı Havva Özhelvacı, kulüp olarak her geçen gün büyüdüklerini, hedefe doğru ilerlerken disiplinli ve kararlı bir aile olduklarını belirterek, spor faaliyetlerine destek veren herkese teşekkür etti. Gecede kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular, geceyi onurlandıran protokol üyelerine çiçek sunumunda bulundular.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli gecede yaptığı konuşmada, spora ve kulüplere tam destek olduklarını ifade ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu da, Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü’nün emin adımlarla  hedefe yürüdüğünü ve bu konuda kendisinin de elinden gelen tüm desteği vereceğini belirtti.
Katılımcı sayısının çok fazla olduğu gecede Atatürk İlkokulu Müdürü Müdür Turan, Kulüp Başkanı Havva Özhelvacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Karamehmet, Ahmet Uzun, Hilal Tok, Şebnem Özdemir, Sinan Koldaş, Antrenörler Erol Güdüloğlu, Ertan Özkaptan ve İhsan Duruk, geceye katılan tüm davetlilerle yakından ilgilendiler.
Voleybol dalında bölgesel lige hazırlanan Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübünün başarılarından övgüyle sözedilen dayanışma gecesinde davetliler, sahnelerde uzun yıllar solistlik yapan voleybol antrenörü Erol Güdüloğlu’nun söylediği birbirinden hareketli şarkılarla coşarken, muhteşem bir gece yaşadılar. Bünyesinde minik, küçük, yıldız ve genç bayan kategorilerinde çok sayıda sporcu yetiştiren Atatürk İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübünün A takımı sultanları gecede bol bol eğlenirken, 3 lige yükselme yolunda başarılı müsabakalar oynayacaklarının sözünü verdiler.

Editör: TE Bilişim