AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından 81 ilde başlatılan "sevgi yolu" projesi kapsamında Pamukova Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Bilal ve yönetim kurulu üyeleri , Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir’inde katıldığı programla Ertaylan İlkokulunda öğrencilere hediyeler dağıttılar.

Ak Parti İlçe Başkanı Akın, Kadın Kolları Başkanı Sibel Bilal ve yönettim kurulu üyeleri, Ertaylan İlkokulunda öğrenciler ile bir araya gelerek, öğrenciler için hazırlanan hediyeleri öğrencilere teslim ettiler.

Çocukların eğitimine verilen her bir desteğin geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Demir,"İlçe Teşkilatımız ve Kadın kollarımız ile birlikte geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her zaman yanında oluyoruz. Genel Merkez Kadın Kollarımızın başlattığı proje kapsamında, okullarımıza ziyaretlerde bulunuyor ve Pamukovalı hayırseverlerimizin desteği ile toplanan hediyelerimizi dağıtıyoruz. İnşallah bu tür ziyaretlerimiz artarak devam edecek “ dedi.

Editör: TE Bilişim