Manisa deplasmanında yaşanan 3 boyutlu galibiyetten sonra Sakaryaspor’un Niğde Anadolu galibiyeti lige döndüğümüzün göstergesi olarak gönlümüzü okşarken İsmail Ertekin’e alkışlarımı gönderiyorum, Ahmet Yıldırım iyi solbekti ama hoca değilmiş..

Ertekin hoca maç öncesi “Bu takım süper değil ama ofansa yatkın bu oyunculardan kazanmaya endeksli bir takım oluşturabilirim, yeter ki taraftarımız bize sabırla destek versin” demişti, çok çabuk verim verdi..

Sakaryaspor aynı kadroyla kaybettiği ilk iki iç saha maçına oranla 1-0 kazandığı Niğde Anadolu maçında iki misli (10) pozisyon yarattı, hem de oyuncuların ortaya koyduğu yüzde 30 performansla..

Bu demektir ki Sakaryaspor kazandıkça açılacak, açıldıkça daha rahat kazanacağı maçlar olacak ve en kötü ilk 5 içinde turlayacağız..

Burak’ın kenara çekildiği maçta Ümit Yasin ve Berkaycan ilk kez yan yana oynamasına rağmen rakip forvetlere su vermedi.. Sağbekte Ferit, solbekte Canberk ileri-geri tam randımanla çalıştı, yüreklerine sağlık..

Orta sahada Ferhat yine yadelleri oynarken Serkan topu çok sevdi, sakıncalı.. Koca orta sahanın yükünü Oğuz Kocabal tek başına omuzlarken Zahit’in “Fındık” kadar katkısı olmadı, Dilaver geriye “Güçlü” döndü, bu kez tek forvet Berk İsmail randıman vermedi..

Attığı golden 5 dakika önce Berk İsmail’in yerine sahaya sürülen İlyas Çakmak’ın yarım vuruşuyla gelen tam gol olmasa bile Sakaryaspor galibiyeti haketmişti, dolayısıyla alkışı..

Niğde Anadolu’nun 38 yaşındaki kalecisi Eser Altın tek başına altın değerinde bir puana çok yaklaşmıştı, Niğde namağlup ünvanını yarım vuruşa teslim etti, biz çıkalım kerevetine..

SANTRA HARİCİ

Sürekli dönüp geçmişe

Bakarsan, boynun tutulur