1.AYAK: Zorlu mücadelede yağmur nedeniyle pistler değişirse işler karışır. Koşunun kuma alınması halinde kurgumu dikkate almayınız. Ben çime gö- re yorumlayacağım. Ağır çim şartlarında koşmasını beklediğim bu ayakta risk almamak gerektiğini düşünüyorum. ZONARO ve LİTTLE KING’i rakiplerinin biraz önünde görsem de bu HEPSİ diyerek tüm isimlere şans vereceğim.

2.AYAK: İki startında kumda tabela içinde kendine yer bulsa da tam randı- manlı koşamadığını düşündüğüm MAVİ BAHAR, orijin olarak yatkın olduğu çimde favorim. Ağır çim şartlarında etkili olmasını beklediğim RASGALDİ ciddi rakibidir. Süratli KIRIM GÜZELİ artan tecrübesiyle çıktığı gibi bitirebilir.

3.AYAK: Verdiği ara sonrası koşu gören ve ağırlaşan çimin lehine olaca- ğı SEMEND bu önemli koşuda favorim. Yine çimin bu halini çok iyi koşacak ALTINCI HİS en ciddi rakiptir. Uzun mesafeye yatkın yapısıyla YETİM AHMET ve SAADIN GÜCÜ ikilisi buraya yeterli gördüklerim.

4.AYAK: Denk isimlerin bir araya geldiği bir mücadelede. Koşunun muhtemelen tempolu gidecek olması şansını yükselten BADARBUNGA favorim. Ara sonrası koşu gören GLOIN sert temposuyla ilk rakibi. Kocaeli’deki ikinciliği mükemmel olan DOMBRA da ihmale gelmez.

5.AYAK: Ara sonrası etkili dönüş yapan ANKARALI, ideal koşullarında favorim. Uygun sıkleti ve süratli yapı- sıyla çok etkili yarış beklediğim VIOLIN ilk rakibi. Düzgün çıkış yapması halinde ağır pistte ZEALOUS LINE koşunun sürprizini yapabilir.

6.AYAK: El değiştirdikten sonrası gördüğü her koşuda üzerine koyan YABANKIZ son startında erken öne çıkınca sonlarda rakibine direnememişti. Bu kez iç start avantajı ve ağır pistin lehine olacağını düşündüğümden kazanması- nı bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum. Hepinize bol şanslar diliyorum.

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (HEPSİ) (7-8-5) (6-1-12-5) (5-6-1) (1-9-3) (6)