1.AYAK: Tempo yarışlarını seven KUPA ASI, lehine mesafede ağır sıkletine rağmen ilk şans verdiğim isimdir. Üstteki safkanlar ile alttakiler arasındaki kilo farkları sürpriz sinyali verdiğinden yanında NİGELLA, ANALUX, LILYANTUS, ALBANY, KÖREBE, PEARL GEM, BRAVE APTE, SEFİRE SULTAN, GRAND SPRING ve ALBUSE’yi bütçenize göre değerlendirin.

2.AYAK: Son yarışını kazanırken formunun hakkını veren eküri avantajlı PALERMO, açıklarını koştuğu yarışla gideren ANADOLUKAN, uygun kilosunun avantajını bu kez değerlendirir dediğim ÇAKIRALİ kurgunuzun ilk atları olmalı. GAZINÇ, BİLGİNKADİR, DALLICALI, BUZUL, ÖZKARA, SINGAPORE PRENSİ ve YANTAR daha sonra sırasıyla düşünülmelidir.

3.AYAK: Seri yapısıyla bu tarz mesafelerde etkili olabilen inatçı karaktere sahip EREN EFENDİ çıktığı gibi bitirebilir. Bu safkanın tek rakibi ise olarak fit duruma geldiği gözlenen BADARBUNGA olacaktır.

4.AYAK: Son haftalarda iyi bir form tutan THE MAILMAN ile gördüğü yarışlarla tüm açıklarını gideren kalite safkan TOMİRİS arasında geçecek kapışma birinciyi belirler.

5.AYAK: Yarış hayatına yeni başlayan tüm tayların ayakları düz bassın. Uzun süredir sürdürdüğü hazırlıklarında yeterli pişkinliğe ulaştığı gözlenen WORLD OF ART’ın etkili binicisiyle kariyerine birincilikle başlamasını bekliyorum. Kuponlara günün bankosu olarak yazabiliriz.

6.AYAK: Son beş koşusunda biri hariç ilk üçten düşmeyen idman durumu da gayet iyi görünen ATLAS ÇİÇEĞİ, arka arkaya kazanırken kısa mesafede çok etkili olan BİANA ile diğer formda isimler BORALTAN ve GÜZELÇOCUK arasında mücadelede az hata yapan aynayı önde geçen taraf olur.

Herkese bol şanslar... PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (1-4-10-3-5-6-2-11-8-9-7) (1-3-6-9-10-5-7-8-11-4) (3-2) (4-5) (9) (2-3-4-8)