1.AYAK: Bir süre aradan sonra koştuğu yarışında sonlardaki güçlü ataklarıyla üçüncülük yaparken dikkatleri üzerine çeken REACH THE TOP, daha hazır gireceği mücadelede sert binicisi Mustafa Çiçek ile birinciliğin en güçlü adayı konumundadır. İdmanlarındaki beğenilen görünümünü yarışına taşıması halinde SİNSİRELLA çok farklı bir performans çıkarabilir. Son yarışında Bursa’da ağır çimde ve ağır kilo altında tabelanın dibine tutunan CHIVIC önde boş kalacağı için çıktığı gibi bitirebilir. Kısa aradan sonra galop niyetine yarış görüp çok iyi duruma gelen DIRTY WOMAN ve istikrarlı koşular sergileyen TORUN CALLAS kuponda yer alması gereken diğer safkanlardır.

2.AYAK: Ciddi bir hazırlık devresine tabi tutulan MAGIC RAMPER, son yarışını kesinlikle ölçü almadığım ACHILLES, idmanlarında toparlandığı gözlenen CARUSO, ilgililerinin üzerine titrediği RÜZGAR ve her yarışında gücünü artıran SPACE GRAY ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

3.AYAK: İlgililerince bu yarışı tam hedef yapılarak hazırlanan SERHUNCAN, mesafenin lehine olmasının yanı sıra klas pilotuyla öncelik verdiğim safkandır. Favorinin beklenenin altında koşması halinde STALLION FALCON, BEHRAMKALE, ABBAS YOLCU, DEPOSITORY ve ZÜMRÜTHAN sırasıyla dikkate alınmalıdır.

4.AYAK: Grubun formda ve kalite safkanları CANKURTBEY, GÜMBÜRGÜMBÜR ve KINALI KUZU üçlüsünden az hata yapan potayı rakiplerinin önünde geçer.

5.AYAK: İkincilikleriyle ne denli formda olduğunu kanıtlayan WINE FOR WINNERS bugün kazanıp maiden yarışlara veda edecektir. Günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Sürprize açık koşuda; BOTAN, BUGLEM, ALSANCAKLI ve KAYAALP hazırlıklarıyla öne çıkan isimler. Herkese bol şanslar...

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (4-9-5-3-1) (1-8-5-6-7) (1-4-3-2-5-6) (2-1-3) (10) (4-5-1-3)