Zirveden kopmamak için hayati derecede önem taşıyan maçta Şanlurfaspor’u 4-0 yenen Sakaryaspor zirveyle farkın açılmasını önledi. Yeşil siyahlılar bu galibiyetle liderle arasındaki farkı 7’den 5’e düşürdü. Zirveden kopmamak adına çok önem verdiği maçta Şanlıurfaspor’u 4-0 yenen Sakaryaspor rakiplerine de gözdağı verdi. Hayati önem taşıyan müsabakadan farklı galibiyetle ayrılan yeşil siyahlılarda yüzler gülüyor. Büyük mücadeleye sahne olan müsabakanın her iki yarısında atılan 2’şer gol maçın skorun tayin etti.

KAÇARAK KURTULDULAR

Zaman zaman sağanak yağmur altında oynanan maçta Dünya’da ilk 10’a giren Sakarya Atatürk Stadı’nın ön sıralarında ıslanmadan maç izlemek mümkün değildi. Seyirci sayısı az oluğu için arka sıraların boş olmasından faydalanan taraftarlar yağmurdan kaçarak kuru kalmayı başaranlar. Ya stat ful çakılı olsaydı. O zaman da kaçacak yer olmadığından taraftarlar oturdukları yerde sucuk gibi sırılsıklam olacaklardı. Sakaryaspor için sırılsıklam da olunur, güneşin altıda da kavrulunur o başka da hani Dünya’da ilk 10 da ya bizim stat, hatırlatmak istedim.

URFA KAÇAMADI

Az sayıda seyircinin izlediği maçta goller de yağmur gibi geldi. Talha Mayhoş oynadığı futbolla adeta gözlerimizin pasını silerken attığı golle de güzel futbolunu taçlandırdı. Milli takım arası için takımda ayrılan Beykan Şimşek attığı klas golle adeta yaşının üstünde futbolcu olduğunu kanıtlarken Yasir Subaşı etkili futboluyla göz dolduran oyuncu oldu. Hafta içinde hırsı ile dikkat çekten ve eski takımına karşı nasıl bir futbol sergileyeceği merak edilen Batuhan Karadeniz gol atamasa Talha’nın attığı golle ve çalışkanlığı ile farklı galibiyette rol oynadı. 67. dakikada Batuhan’ın yerine oyuna giren Mahir Sağlık 3 dakika sonra 70’te skoru 3-0’a çıkarırken 81’de dörtledi.

ZİRVEYE TUTUNMAK

Önemli bir galibiyetti. Zorlu sınavdan başarıyla çıkan Teknik Direktör Engin Korukır ve futbolcuları kritik bir 90 dakikayı kazasız atlattılar. Bu hafta sondan üçüncü sıradaki Nazilli Beyediyespor ile karşılaşacak. Bu maçtan alınacak olan 3 puan zirve yarışında çok önemli olacak. Zira zirvede de önemli maçlar olacak. Kazanmak her zaman işimize gelmeli.