Ekrem Karaberber’de Serdivan Kocaali önünde üç puanla beraber unvan kaybederken bir takım için iyi bir kalecinin ne kadar önemli olduğunada tanık olduk. Bir takım maç kaybeder ,kaybederken ortaya koyduklarına bir bakmak gerek. Serdivanspor uzun süre sinyal verdiği yenilgiyle tanışırken savunmasında Enes Buruşoğlu’nu,orta sahanın en çalışkan ismi ,nerede ,ne yapıyor bilmiyorum, en üretken ismi Fatih Çelikel’i aradığını düşünüyorum. Bu Serdivanspor benim play-of favorim olmaktan çok uzak.

Forvetteki Umit Tale dışında kale önü üretkenliği olmayan bir takımın ,bana göre burada olması,yenilmezliğini bu kadar uzun süre elinde bulundurması çok büyük başarı. Kocaalispor’a gelince ,bu takımla zırt pırt oynayanlar bana göre bu takımı yine eksik bırakmışlar. Bu takımın gol noktalarında adamı yok.Bildik stoperlerden olan Talha Yılmaz’dan santrafor yaratmak bana biraz değil çok tuhaf geldi.Kanatları iyi değil. Sadece iyi kaleci Uğur’la yapılan savunma ,ikinci bölgedeki usta ayaklarının becerileriyle bu takım çok fazla koşamaz. Kazandılar ama Uğur’a ,kazandılar ama iyi gününde olmayan Serdivan oyununa çok şey borçlular. Maçın üç golüde oynanan oyuna yakışan türden gollerdi. Kocaalispor çok fazla sevindi. Puan durumuna bir baktım ilk üç için Serdivan’la on ,Aşağı Kirazca ve Pamukova 1968’le tam sekiz km uzaklık var.

Sanırım çok sevinmelerinin içinde ilk kez çok önemli bir maçı kazanmanın yanı sıra, namağlup bir takımı yenmenin çoşkusu vardı. Sormak gerek Kocaali’ye daha önceleri nerelerdeydiniz ? Bu maçın içinden iyi adam çıkartmaya kalkarsam eğer Kocaalispor kalecisi Uğur’u en başa koyarım. Sonrasında sırasıyla Kocaali savunmasındaki Muzaffer’i,sonrasında Tunahan’ı alır üç puan için biraz daha öne taşırım. Talha Bilal’in attığı müthiş gol skora katkı yapması adına ona artı yazar. Serdivanspor’da iyi kim var diye bakıyorum ,bakıyorum ,sağ kanat bindirmeleriyle ilk yarıda biraz iyi olan Ertuğrul’u görüyorum. Birde Senad’ın gayretine tanık oldum,o kadar. Maçın hakemi iyi maç yönetti. Zaten bu maçın iyi hakemler sıralamasında ismi var.