1.AYAK: Tabela dışı kaldığı son yarışını kesinlikle ölçü almadığım SANAY, daha önce bu pistte çok daha güçlü rakiplerine üstünlük sağlamasıyla favorimdir. Lehine mesafede tempo yarışlarını iyi koşan SİGNORA, işlerinde toparlandığı gözlenen MALAKKA ve zaman zaman ters yarışlar koşabilen AYÇANAZ daha sonra değerlendirilmesi gereken kısraklar.

2.AYAK: Denk güçteki kalite isimlerin bir araya geldiği koşuda ayırım yapmak oldukça güç. Son form durumları ve hazırlıklarına göre sizlere önereceğim sıralamam ULUDAZ, PENDRAGON, RUN AND WIN, STORM SEA SWELL ve IMPULSIVE şeklinde olacaktır.

3.AYAK: İkincilikte kaldığı son yarışında sonlardaki güçlü sprintiyle dikkatimi çeken THE POWER, sürekli geliştirdiği formu ve gücüyle buradaki rakiplerine üstünlük sağlamayı bilecektir. Günün en güvenilir safkanı olarak banko yazabiliriz.

4.AYAK: Ağırlaşan sıkletine rağmen rakiplerinden farklı kaliteye sahip ESKAYRA birinciliğin en güçlü adayı olup alternatif banko adayımdır. Bu safkanın kilodan etkilenmesi halinde güçlü orijiniyle BENNATO devreye girecektir.

5.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine üstünlük kurabilecek performansa sahip safkanların zorlu mücadelesinde CANYOLDAŞ, MELİHEFE, BABASELEVER, EKİNER, YAĞIZAT ve ARTİSEMRE ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

6.AYAK: Henüz kazanamasa da başaılı performansıyla öne çıkan VIAREGGIO bir başka alternatif banko adayım olacaktır. Bu yarışına dereceli galoplarla hazırlanan AMAZON QUEEN ve DUDE ikilisi favorinin en küçük hatasını affetmezler. ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (1-6-2-3) (4-6-7-3-2) (5) (2-5) (4-8-6-5-7-1) (13-14-5)