Erenlerspor Hendekspor`un peşe yenilmesi sonrası Kalaycı maçına bir futbol umudu taşımıştı.

Ger gör ki o umut çok çabuk tükendi. Genç Erenlerin savunmasının göbeğindeki anahtar isimler Nuri ve Şevketin cezalı oluşu, buraya onlar yerine yerleştirilen alternatif isimler yetersiz kalması tecrübeli Kalaycı savunma arkasına bu boşluktan fazlaca girip üst üste goller bulunca Akartepe maçından gelecek sürpriz Akartepe galibiyetine de fırsat tanımadı.

Futbolda gençlik iyide, o genç kadronun alternatif isimlerle donatılmaması, kadro derinliği içersinde kaliteli ayakların fazla olmaması hedef noktasında sizi yalnız bırakabiliyor.

Buna karşın Erenlerspor mütevazi kadrosuyla Süper lig A grubunun rengi oldu. Erenlerspor her takıma kafa tutan yapısıyla sezonu hoş seda ile kapatan takım oldu. Kalaycıspor iyi ve de seçenekli oyunculardan kurulu. Erenlerspor`u yenerken fazla zorlanmadılar. Erenlerin pes etmeyen yapışı Kalaycı önüne attığı üç gol, futbolun seyir zevkine katkı yaptı diyerek bu maçın içini fazla irdelemeden nokta koymak gerek.

Maçın hakemi Burak Olcar, iki takımında futbolu düşündüğü günde rahat ve de temiz bir maç yönetti.

maçın içinden çıkan sonuçta Erenlerspor`un yenilmesi, Söğütlüden gelen Hendek galibiyeti ile bütünleşince Playoff`a giden takımın ismini de yukarıya Hendekspor olarak yazılmasına katkı yaptı.

Kalaycı işine baktı yendi. Keşke herkes öncelikli olarak işine baksa da daha temiz bir lig yaşasak. Yinede gecen hafta buna benzer sonuçlar yaşandı diyerek favorisi belli maçın hikayesine nokta koyalım