1.AYAK: Son haftalarda çok iyi bir form tutan takip atım FIRTINA TOYNOK favorimdir. Eğer beklediğim gibi koşmazsa o zaman çok at yazmak gerekecek. Favoriden sonraki sıralamam MALAKKA, GONCANUR, BORALTAN, KARACAGÜZELİ, PEXUS, HIZLI ASİYE ve ELLİBEŞ şeklinde olacaktır.

2.AYAK: Handikapı en yüksek ilk 3 ismin arasında bir yarış bekliyorum. Buna göre ALTINONUR, SURŞAHİNİ ve BAĞRIYANIK’ı ayırım yapmadan kuponumuza yazalım.

3.AYAK: Aprantilere ait mücadelede, safkan bazında yapacağım değerlendirme sonucu olarak rakiplerinin üzerinde gördüğüm YURTTAY’ın kazanma ihtimali yüksek.NİNOŞUN OĞLU ve ASARCIKLI ve MY CEM daha sonraki şanslılar.

4.AYAK: Bursa’da başarı grafiği yüksek olan binicisiyle HAN SOLO favorim. Bursa iç pistte tatlı tutularak hazırlanan safkanın söz sahibi olabileceğini düşünüyorum. İyi eşgale sahip ve son yarışını da kazanmış olan TURGAYBAŞKAN ve SILENT SCREAM öncelikli rakipleri olup sürprizi HERO STORM isimli safkandan bekliyorum.

5.AYAK: Birden fazla önde gitmeyi seven safkanın bir arada olduğu yarış hayli çekilmeli ve süratli geçmeye aday. Buna göre eğer istediği tempolarla yürüyebilirse ÇIKSALIN yakalanmaz. Aksi durumda ise sprinter isimler RUN FOR DERYA ve AYZA devreye girecektir.

6.AYAK: Formları ve hazırlıklarıyla öne çıkan ALİDEV ve OĞLUM ALİ bu koşuda rakiplerinden ayrılıp aralarında birincilik mücadelesine tutuşacaktır. Ağır sıkletlerine rağmen son metrelere daha diri giren aynayı önde geçecektir. PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (3-2-1-4-5-10-7-9) (1-2-3) (1-2-3) (5-1-3-6) (2-7-1) (4-2)