1.AYAK: Kariyerlerinin ilk sınavlarına çıkacak 2 yaşlı dişi İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını temenni eder bahtlarının açık olmasını dilerim. Hazırlıklarında rakiplerinden daha pişkin görünen ASTARMA, MISTLETOE, SINGLE CAR, ARBITRATOR ve GEOSTROM öncelikle şans verdiğim taylar.

2.AYAK: Bu koşudan çekindiğimi söylemek isterim. Elbetteki küçük ve orta ölçekli kupon yapacaklar için ilk 5 handikaplı isimleri önerebilirim ancak bu koşu daha da karışır tahminim. Bu yüzden burayı HEPSİ yazıp geçelim derim.

3.AYAK: CARNAVAL ile birlikte HERRİNG ilk planda değerlendirilmeli. Formlarında artış görülen WIN STAR WIN, MISAE ve ANALUX kuponların olmazsa olmazlarıdır.

4.AYAK: Üst üste kazanan Adilabi’ye nazaran çok daha uygun bir kilo avantajına sahip SONEMİR. Son olarak bu mesafede İstanbul’da sentetikte kazanan safkan bu pistte daha önceki yarışlarında iki defa birincilik yaptı. Kusursuz hazırlıklarıyla kazanmasını bekliyor günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: Birbirlerine üstünlük kurabilecek kapasiteye sahip BURAKŞAH, CAPE TOWN, CRAZY CHICK, MAJOR GIRL, KARAHİNDİBAYA ve MISS TUDOR sırasıyla dikkate alınması gerekir.

6.AYAK: Bu koşunun sürpriz ismi ama bana göre de bugün kazanabileceği şartları yakalayan safkan HEVESKAR. Her ne kadar son yarışında tabelanın dışında kalmış olmas da yarışı oldukça tatminkardı. Bugün lehine gelişen koşullarda uygun kilosunun vereceği avantajı kullanarak kazanmasını bekliyorum 2. bankomdur. Herkese bol şanslar... CUMA BURSA PROGRAMI ALTILIM: (2-8-9-1-4) (HEPSİ) (5-6-2-1-3) (8) (1-2-3-6-4-5) (9)