1.AYAK: Son haftalardaki performanslarıyla çıkış içinde olduğunu işlerinde de belli eden UNDAUNTED öncelik verdiğim isimdir. Bu tip gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek form ve performansa sahip YOLCU HAN, HOY HOOY, APIKO DORA ve KÜLÜNK AĞA favorinin ilk plandaki rakipleridir. Güzel pist görünümlerini yarışlarına taşımaları halinde BOGDANOVIC ve ÖZDEMİR sürpriz yapabilirler.

2.AYAK: İyi ahır bakımının karşılığını nihayet vermeye başlayan AYDOĞAN GÜLÜ’nün tabela dışı kaldığı son yarışını kesinlikle inandırıcı bulmuyorum. Bu defa çok farklı koşacaktır. Formlarını ileriye taşıdıkları gözlenen ELOIN, PEARL GEM, MATADOR KIZ, NEZİR FAMILY, ABUBAKAR ve SPACE GRAY daha sonra sırasıyla dikkate alınması gereken safkanlardır.

3.AYAK: Son yarışlarında buradaki rakiplerinden daha güçlüleriyle dişe diş mücadeleler veren SELKUT bu sezon çok farklı koşuyor. En az kendisi kadar ciddi hazırlıklara sahip ekürisi Karayama ile birlikte kazanan taraf olacaktır. Günün ilk bankosu olarak yazabiliriz.

4.AYAK: İlk startında zorlanmadan başarılı bir ikincilik yapan DORU YİĞİT, daha iyi hazırlandığı koşuda ilk birinciliğini alabilir. Bir süredir koşmasa da hazırlıklarına hız verdiği gözlenen MAHKUMADAM, kazanacak düzeye geldikleri belirlenen ANAKUCAĞI ve BABA SAHAKIRAN daha sonraki ihtimaller.

5.AYAK: Denk güçteki safkanların zorlu mücadelesinde sıralamam ARAYEKYİ, MAHREM, RUSGELİN, ASİL RÜZGAR, BENAZİR KIZ ve KÜÇÜKCEMRE şeklindedir. 6.AYAK: Gelecek vadeden bir kan hattına sahip KING’S DAY, ikinciliğiyle fit duruma geldiğini de kanıtladı. Kolay kazanmasını bekliyor ikinci banko olarak öneriyorum. Herkese bol şanslar. CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (5-6-7-2-3-8-9) (2-3-12-4-5-1-6) (6) (2-3-7-11) (8-3-6-5-4-9) (7)