1.AYAK: İlk startını tatminkar koşan ve bugün farklı performans sergilemesini beklediğim DEADPOOL kuponlara başta yazılmasını önereceğim isimdir. Bu yarışına çok farklı hazırlıklarla girecek olan ANATOLIAN GOLD, ilk kez koşacak olsa da hazırlıklarını beğendiğim BLACK BURJ, formunu hızla geliştiren BAŞOK, yetenekli bir isim olduğuna inandığım KAYI BEYİ ve her ne kadar uzunları daha iyi koşacak olsa da grubun uygunluğu ile AGERA ayırt edilmemesi gereken isimler.

2.AYAK: Birbirlerine denk güçteki isimlerin birincilik mücadelesi oldukça zorlu geçmeye aday görünüyor. BABAROS, ÇEKO DAYI ve LIONS ROSE üçlüsü her ne kadar buradaki rakiplerine oranla öne çıksalar da YİĞİTER, VESELY, MAGIC BULLET, ANALUX ve AYBARS göz ardı edilmemesi gerektiğine inandığım isimler.

3.AYAK: Koştukça daha iyi yerlere geleceğine inandığım GRASHOF kuponlarımızın olmazsa olmazı. ŞPİLDAT bu pistteki ilk yarışında dikkat çeken performans sergiledi. KAYI OVASI son koşusunun izlerini silebilir. FLYING ZEUS ile WORLD FAST baştakilerin eksik koşması halinde devreye girebilir.

4.AYAK: Ön tarafa çıkıp belirleyeceği tempoyla beyaz bayrak yapmayı hedefleyecek olan BESSEY burada başta şans vereceğim isim olacak. Tatminkar yarışlar koşan ALEMİN KRALI en ciddi rakibi olurken kalitesiyle MADRABAZ bu ikiliden hemen sonra düşünülmeli.

5.AYAK: Formunu ciddi ölçüde geliştiren SIRILSIKLAM bir aksilik olmadığı takdirde kazanacağına inandığım isim olup ilk bankomdur.

6.AYAK: Bu kez çok daha hazır durumda bu yarışına gelecek olan ve son yarış sprintinde dikkat çeken işe imza atan MATBAACI bir aksilik olmazsa kazanacaktır diyor ikinci banko o

ALTILIM: (5-2-4-3-8-1) (3-1-2-4-8-7-9-5) (4-5-3-2-1) (6-2-1) (3) (7)