1.AYAK: Şehir değişikliği, pist de- ğişikliği, mesafe değişikliği ve takı değişikliği gibi verilerin sonucu etkileyeceğini düşündüğüm bu koşuyu iki gruba ayırdım. İlk grupta MALATYA SERDARI, KAPIDAĞ, STAR OF EMİR, TOZLU ve KIRIM GÜZELİ yer alırken ikinci grup ise DOĞANSAH, ZEROCAN, ONGU, DUNDAS ve BURHAN USTA isimli taylardan oluşmaktadır.

2.AYAK: Koşunun dişi ve mesafenin uzun olması sebebiyle farklı reaksiyonlarla karşılaşabiliriz. Daha önceki yarışlarını baz alarak iki grup halinde hazırladığım sıralamamda öncelikle TOTEM, UNCHANED MELODY, SPREAD THE JOY, MADE IN FO- ÇA, VICTORY CRY, KEMANCI KIZ ve ABROSIVE isimli safkanlara şans tanırken, sonrasında ise ADANALI SEVDAM, SOUR TIMES, CRICOOR ve DORUK HATUN’u dikkate almanızı öneriyorum.

3.AYAK: İstanbul’da bu gruptan daha güçlü safkanları geride bırakan SUPERSTAR kusursuz formuyla rakiplerini mağlup edecektir. İlk banko olarak öneriyorum.

4.AYAK: Kendisini grup yarış kazanır diye not ettiğim HAS YAĞIZ yeterli formu ile alternatif bankom olacaktır. Rakip yazmak isteyenler ise sırasıyla AKINŞAH, MAKTAYMAN, SHUTKA ve NEW DAY isimli safkanları değerlendirebilir.

5.AYAK: Kalitesini kanıtlamış ve bugün bu rakiplerini geride bırakacağına inandığım ALDERAMİN’i usta binicisiyle günün ikinci bankosu kuponlara işaretleyebiliriz.

6.AYAK: İlk ayakla eşdeğer olan, lakin bu koşudaki verilerin daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm mücadelede sı- ralamam ise TURBORS, PARAMPARÇA, HASAN DAYI ve ASRI SAADET şeklinde olacaktır.

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-5-7-8-10-3-9-12-4-2) (9-10-8-6-11-5-3-2-7-1-4) (7) (6-5-3-2-7) (7) (6-5-3-10)