1.AYAK: Son koşusunda jokeyinin hatalarından çok daha etkili olabileceği yarışını tabelanın dışında tamamlayan ANKARALI, bugün için bariyer dibini tutabilirse mutlak söz sahibi olacaktır. Sevdiği piste çıkan DRIVE FASTER ve süper formuyla DEMİRBÜKEN en ciddi rakipleri. VASILY ile DESTINO daha sonra düşünülmeliler.

2.AYAK: Koştuğu tek yarışında üzerine fazla gidilmeyen, orijin yönünden tam bir uzun mesafe atı olan, bugün için bu mesafeye kondisyon ve yarış tecrübesi daha iyi durumda çıkacak olan PASTOR bir aksilik olmadığı takdirde kazanacaktır diyorum. İlk bankom.

3.AYAK: Start ile birlikte ön tarafa çıkıp alacağı avansı aynaya kadar korumaya çalışacak olan GOOD CURRY bunu başarabilecek güç ve kalitede. Erken preslere maruz kalır ve 3 ay aradan sonra koştuğu bu yarış tempoları ağır gelirse işte o zaman; AYRTON, KINOWA ve REBEL YELL’den biri devreye girer.

4.AYAK: Birbirlerine denk güçteki isimlerin kapışmasına sahne olacak bu yarışta mümkün olduğunca çok ata şans verilmesinden yanayım. SEHERİNSESİ, YANTAR, YURDAKUL, HÜMA SULTAN, EUPHRATES ve ŞERİFE ABLA ayırt edilmeden kuponlara yazılması gereken isimler.

5.AYAK: Ön tarafta ciddi tempoların olacağı ve sonlarda kendisini gösterip yapacağı kısa sprintiyle sonuca gideceğine inandığım FİRİKYA uyum sağladığı jokeyinin idaresinde kazanan olacaktır. İkinci banko olarak öneriyorum.

6.AYAK: Son kum yarışını ölçü almadığım POWER TO POWER ve erken öne düşüp sonlarda avlanan WELKIN ikilisinin başta yazılması gereken yarışta; BOLD MOVE, BON BON BORA, GOLDWYN ve ELOIN göz ardı edilmemesi gereken isimler. Herkese bol şanslar...

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (4-3-2-7-6) (5) (4-2-7-8) (8-3-7-4-1-9) (4) (7-12-10-2-3-11)